Szukałem,ale nie znalazłem żadnego tematu a przynajmniej jasnej i konkretnej odpowiedzi na temat zakończenia a raczej zakończeń których podobno jest 3. Więc czy ktoś może uzupełnić moją wiedzę ? Bądź podesłać link gdzie są one opisane lub w najlepszym wypadku filmik przedstawiający te zakończenia ? :) Byłbym wdzięczny i z góry dziękuję.
Ja jedyne zakończenie jakie oglądałem to to gdzie Katie wstaje stoi ok 3 h nad łóżkiem,schodzi na dół,krzyczy zbiega jej chłopak (zabija go) , ona wraca siedzi prawie cały dzień bujając się przy łóżku,przychodzi jej siostra/koleżanka (wcześniej dzwoniąc do nich) krzyczy i wybiega,potem wpada policja i Katie zostaje postrzelona . Koniec.
*SPOILER*
Drugie zakończenie (kinowe): początek ten sam - Katie wstaje, stoi 3h nad łóżkiem, schodzi na dół, krzyczy, wstaje jej chłopak, biegnie do niej, zapada 20 sekundowa cisza, Micah z nieziemska siłą zostaje rzucony w stronę kamery, Katie staje w drzwiach z okrwawioną koszulką w okolicy brzucha, podchodzi do chłopaka, zaczyna go wąchać, podchodzi bliżej do kamery i uśmiecha się najokropniejszym uśmiechem jaki w życiu widziałam. Koniec.
Trzecie zakończenie podobno jest dołączane na blu ray i dvd w USA.
http://www.youtube.com/watch?v=QV2fq67XTjo
zakończenie, które ja obejrzałem, czyli pierwsze oryginalne.
Osobiście po ich obejrzeniu nieco bardziej spodobało mi się kinowe.
Więcej akcji w nim jest i straszy bardziej niż poprzedni ending.
Wnioskując po tym jak kończy się (3 wersja zakończenia) śmiem twierdzić,
że to wersja kinowa jest najlepsza. Chociaż nie oglądałem jej, to wyjście
Katie samo w sobie z domu i zaginięcie chyba nie wywołuje adrenaliny i strachu? Mogę się mylić każdy ma swój gust.
a może wy macie swoje wersje zakończeń:>? i pomysły którymi chcielibyście się podzielić?