czy to tylko moje widzi mi sie czy na tzw chłopski rozum...jeżeli to jest prawda jak to wszystko sie dzialo podczas filmu i nic nie jest wyreżyserowane to czy gdyby takie cos Wam sie dzialo nie spieprzalibyście z takiego domu?? panienke coś wyciąga z łóżka w środku nocy i nast dzien ma schizy lecz oni dalej zostaja w tym domu...bo mi sie wydaje ze wiekszosc ludzi ktorym by takie cos sie przytrafilo nie została by na nast noc w takim domu...ale ogolnie film ciekawy i najlepiej sie ogląda go w nocy. zależy również od widza jaka ma wyobraźnie i stopien wczucia sie w film :) 7/10
Gratuluję oglądania ze zrozumieniem - to raz i odnosi się do pomysłu "spieprzania z domu". Po drugie myślałem, że tylko w Stanach ludzie potrafią urodzić się z tak niskim IQ żeby uwierzyć, że to autentyczne amatorskie nagranie....
Ale jeśli oglądałeś to powinieneś wiedzieć, że ten demon prześladował główną bohaterkę, nie była to wina domu, tylko to coś chodziło za nią, jeśli by uciekli, nic by to nie dało. Katie to wszystko opowiadała, że od małego widziała cienie itd...
fakt...przyznam Ci tu racje:) ale mogli sie zglosic nie do demonologa jakiegos tylkood ksiedza...tak mi sie przynajmnije wydaje:)
MI się wydaje ze to wszystko się za szybko działo, oni nie wiedzieli czy
się do kogoś zgłosić, bo bali się TO rozsierdzić, szczególnie po tym
artykule w necie ze po egzorcyzmach zgineła ta laska. A po tym
incydencie z wyciągnięciem Katie za noge chcieli uciekać, ale potem
Katie zmieniłą zdanie, tak jakby TO jej kazało, lub nią zawładnęło i
potem zabiło Micah... świetny film BTW