słuchajcie nie oglądałem go jeszcze ale mam zamiar... powiedcie czy ten film jest na faktach autentycznych czy jest poprostu zmontowany jak inne ... i czy Micah zginął naprawdę ??
...to jest autentyczne nagranie. Po smierci Micah jego rodzice zgodzili sie odsprzedac nagranie wytworni filmowej a pieniadze przekazali na fundacje walczaca demonami.
Jest tak samo autentyczne jak pierwszy Blair Witch Projekt. A fundacja walcząca z demonami znana jest też pod nazwą "Kościół Katolicki". Zedrze z Ciebie forse, nie ważne czy jesteś opętany czy nie ;p
O k......,,,, ludzie nie ogladajcie tego filmu .... Jest za straszny i za prawdziwy .... Jest 0.44 i wlasnie skonczylem go ogladac i powiem tak ... jeszcze nigdy nigdy przenigdy sie tak nie balem ..... kochani nie ogladajcie go ....... ja juz chyba nigdy nie zasne .........
Producent bardzo starał się o to aby poszła fama, że film powstał lub chociażby opierał się na faktach. Nie jest to zaskakujące, bo oczywistym jest to, że tego typu film opierający się na faktach przynosi dużo wieksze profity niż w przypadku gdyby opierał się o fikcje. Jestem przekonany, że całość jest zmyślona lub oparta o nieprawdziwe historie. Niestety czytając przerózne posty naszych rodaków widzę, że chyba większość uważa inaczej i w tym momencie zamykam oczy i płaczę nad ludzką naiwnością :)
Niestety dla fanów filmów typu blair witch project i ten właśnie omawiany w temacie kryje się wielkie rozczarowanie. Film nie jest prawdziwy. Wystarczy spojrzeć na opis Katie Featherston która zagra w 2 części tegoż filmu a przecież ją zastrzelili no nie? Micah niestety nie wybił się na tym filmie ale podobnie było też w Blair witch gdzie główna aktorka pograła później w kilku głupich komediach w rolach 2-planowych. Mimo wszystko fajnie się ogląda taki film z małą nutką niepewności. Także nie ma co się zastanawiać co to było.. Duchy nie robią śladów, demony też nie, stukają pukają mogą wchodzić w ciało ale nikt nie wymyślił jeszcze żeby kogoś coś ciągało po glebie.. może szkoda by było by ciekawiej ;)