Czy warto jechać do kina na "paranormal activity" ? czy jest on naprawdę taki straszny ? Mam wielki dylemat, ponieważ został zapowiedziany jako niewiarygodnie straszny, ale czytając niektórych recenzję myślę, że w sumie jest przeciętny..
czy warto obejrzeć ? Szukam czegoś naprawdę strasznego ;p
Ja uwielbiam horrory oglądam je od dzieciństwa i mało który może napędzić mi stracha ale mówiąc szczerze miałam gęsiął skórkę oglądając PA...Chętnie zobaczę go jeszcze raz i Tobie gorąco go polecam!
pozdrawiam
odradzam, strata kasy !!! Przez pierwszą godzine kompletnie nic się nie dzieje- kilku ludzi wyszło z seansu głośno narzekając a potem trochę akcji, zakończenie totalnie bez sensu- idź raczej do kina na [REC]2
Jeśli bardziej cenisz klimat, powoli rosnące napięcie i realizm od akcji, litrów krwi i latających kończyn, to nie zawiedziesz się.
jestem zaraz po obejrzeniu filmu i szczerze mówiąc bałam się. napięcie rośnie powoli, ale jest duże. chętnie obejrzałabym ten film w kinie, tak więc polecam gorąco ;)
Cała otoczka zrobiona wokół tego filmu jest niestety mocno na wyrost. Film dobry, inaczej zrbobiony, bez latających kończyn itd. Na rec[2] tak jak ktos tu sugerowal zeby isc tez nie polecam, bo jest to totalne dno. Pananormal Activity nie jest filmem absolutnie nadajacym sie na duze ekrany, to film do obejrzenia na odtwarzaczach DVD w zaciszu swojego domu, wtedy czuc atmosfere, napięcie, moze czasami i strach. Film mozna polecic, ale napewno nie na ogladanie w kinie.
aha .. Dzięki za opinie.. :) Właśnie tak myślałam, że jest trochę przereklamowany.. i wybiorę się na zupełnie coś innego, [REC]2 to też słyszałam , że jest totalną klęską...
w sumie to z czystej ciekawości chciałabym jednak zobaczyć PA... Ale skoro strata kasy.. hm.. Chce coś przerażającego, a nie lekki dreszczyk :P Myślę, że ten film mi tego nie zapewni.. xD