byłam na przedpremierze tego filmu w kinie. skończyło się zupełnie beznadziejnie, gdy główna bohaterka po zamordowaniu swojego chłopaka wyskoczyła do kamery niczym demon.
jakiś czas później oglądałam wersję, gdzie w zakończeniu to policja wbija do mieszkania i zabija dziewczynę.
słyszałam że jest jeszcze wersja, w której bohaterkę znajduje jej koleżanka.
czy ktoś się orientuje ile właściwie jest zakończeń tego filmu i które jest najbardziej oficjalne?
Ja oglądałem pierwszą którą przedstawiłaś. A o różnych zakończeniach nie słyszałem. Film jest spoko. Dzieją się takie "proste" rzeczy ale tak to się mocno odczuwa że szok. To przez amatorską kamerę zapewne. Jedno piwko sączyłem całe 80minut :D, zwykle po 15minutach nie ma już - czyli było dobrze, cały czas śledziłem co się dzieje, nie było czasu popijać. POLECAM FILM i nie mogę się doczekać kiedy oblukam dwójeczkę.
oglądałam 2 razy tylko po to zeby się przekonać co do zakończenia i zgadzam się z Alabama00_ , sa 2 kompletnie rozne wersje o.O
Zakończenie z uśmiechem na twarzy kobiety-demona podbija mi tandetą i niestety mocno mnie to rozczarowało. Reszta filmu to majstersztyk. Reżyser udowodnił, że nie potrzeba hektolitrów krwi i masy efektów specjalnych by film trzymał w napięciu.
sa trzy rozne zakonczenia.. pierwsze to kinowe - Kate jest demonem, drugie to jak Kate podrzyna sobie gardlo a trzecie z policja
http://thepiratebay.org/torrent/5237581 - to wersja z gardłem, obraz ostry jak brzytwa ;)
dzięki, czyli więcej niż 3 ich nie ma ;] a które jest uznane za oficjalne, orientujesz się? mało kto wie, że jest więcej niż jedno..
moze i jestem ulomny i nie zrozumialem ale moze mi ktos jednak normalnie odpowie ;P
to sa 3 wersje tego samego filmu czy chodzi o wersje pierwsza- Paranormal Activity ..druga Paranormal Entinity..i trzecia Paranormal Activity 2..?
z gory mowie ze nie wiem rowniez dlatego bo ogladalem dopiero PA a reszte obejrze dopiero po nowym roku ale jestem poprostu ciekaw ;]
nie dajcie mi tez zadnych linkow poprostu jezeli ktos bd zyczliwy to niech odpowie..
dzieki
chodzi o PA. film jest w jednej wersji (może kilka kosmetycznych poprawek w stosunku do przedpremierówki, ale to norma), tylko same zakończenia filmu są różne.