PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=475848}
6,2 129 tys. ocen
6,2 10 1 128650
5,4 30 krytyków
Paranormal Activity
powrót do forum filmu Paranormal Activity

Jacy ludzie są dziwni że piszą, że był to najstraszniejszy horror i mówią takie bujdy ze ludzie na nim umierali. Opanujcie się troche. Film rzeczywiście był spoko, fajny i wgl. Ale nic w nim nie było taaaakiego strasznego. Pozdrawiam wszystkich co tak samo sądzą.
PS: O co chodzi z tymi 3 zakonczeniami? Widziałam wszystkie 3, ale nie wiem po co one są. Nie wystarczy jedno? Najprawdziwsze jest chyba to jak rzuca mężem w kamere, bo ta sama aktorka jest w 2 części też, a na pozostałych 2 zakonczeniach - umiera.

ocenił(a) film na 7
margharet4

dla mnie to tez małoprawdopodobne i śmieszne, jednak mysle ze moze odpowiedni klimat, nastawienie sprawił ze ktos kto jest o STRASZNIE SŁABYCH NERWACH , lub przez przypadek , przezył poprostu zawał w tym kinie.
'film jednak ma coś w sobie co było straszne... ale to tylko wyobraznia. Gdybym nie ogladał tego samemu w nocy, film bylby dla mnie niczym strasznym, w kinie napewno bym sie nudził !!

ocenił(a) film na 6
abenorinkowski

To samo:). Były poprostu straszne były te rzeczy że ten...demon opętał ją i wtedy poprostu nie wiesz co robisz. Ona zabiła męża nie wiedząc o tym. W jednym z zakonczen bylo tak ze sie ocknęła z tego i poprostu siadła przy łozku zaczęła się bujac..to było straszne, bo wyglądała na totalnie psychiczną i w myśli pewnie mowila sobie 'zabiłam męza...zabiłam męza...'. No. Ale nie było takie straaasznie straszne hahxd Zgadzam się z Twoim komentem. Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 7
margharet4

A mnie się wydaje, że ona się nie ocknęła, tylko ten demon dalej w niej siedział, tylko nie robił nic szczególnego. Nie zauważyłaś, że kiedy do ich domu przyszła siostra Katie coś się zaczęło dziać na dole, a Katie na chwilę się zatrzymała, po czym jej siostra chyba uciekła czy coś, a Katie znowu zaczęła się bujać? Jak dla mnie to ona się ocknęła dopiero, jak przyszli policjanci na górne piętro :) A te 3 zakończenia to zrobili chyba dlatego, że nie wiedzieli z początku, które będzie najbardziej odpowiednie...

ocenił(a) film na 6
go_frag_yourself

No moze i tak, ale i tak była w szoku ze go zabiła xd

ocenił(a) film na 9
margharet4

Jestem świeżo po obejrzeniu filmu, na początku usypiałem i myślałem że nie dam rady do końca obejrzeć tego filmu. Miałem zamiar dać 1 na filmwebie :-D Jednak po obejrzeniu ( w nocy, ciszy, w pokoju) drżę do tej pory ze strachu. Każdy szelest który w tym momencie słyszę w domu od razu ściąga moje skupienie :-D Niesamowity klimat :-)

ocenił(a) film na 6
azu

Też tak myślałam ;D Pozdro.