PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=475848}
6,2 129 tys. ocen
6,2 10 1 128650
5,4 30 krytyków
Paranormal Activity
powrót do forum filmu Paranormal Activity

najlepsza scena jak ta dziewczynę coś z nogę łapie i wlecze na korytarz :D full wypas :D:D:D:D

ocenił(a) film na 6
Mikuu

heheh masz racje dobra scena chyba najlepsza :)

ocenił(a) film na 10
Natalcia_6

albo jak rzuciła tym facetem ;D meeeega!

ocenił(a) film na 6
lejdix3

Kiedy rzuciła? Nie pamiętam tego.

ocenił(a) film na 6
Hifumi

No właśnie, kiedy zucila też tego nie pamiętam a dziś to oglądałam. Moja koleżanką po tym filmie bała się wracać do
domu xD hahaha mnie ten film wogle nie uzadzal :p połowa do przewiniecia jak dla mnie :p

Natalcia_6

Nie pamiętacie bo rzuciła nim tylko w wersji kinowej. Wersja dostępna w Internecie się od niej trochę różni (m.in. brakiem tej sceny i zakończeniem).

ocenił(a) film na 6
Kemal

ale to głupie ;/ film 'niby' na faktach a 50 różnych zakończeń w necie co innego w kinie też. Wogle nie poszła bym na ten film do kina, strata czasu.. choć jestem fanką horrorów i uwielbiam chodzić do kina :)

Natalcia_6

sie podpisze najlepsza scena z calego filmu!zakonczenie ktore widzialam to z policja i chyba sie ciesze ze nie z tym dziwnym trikiem odrzucenia :D

chicken86

taa... film na faktach a 3 zakończenia... dziwne...;p
w każdym razie dodry ale spodziewałam sie czegoś gorszego...
znacie może takie horrory, które naprawde straszą?? bo ja już dużo oglądałam, ale żadnego tak żeby podskoczyć czy coś ;p;p

chicken86

taa... film na faktach a 3 zakończenia... dziwne...;p
w każdym razie dodry ale spodziewałam sie czegoś lepszego...
znacie może takie horrory, które naprawde straszą?? bo ja już dużo oglądałam, ale żadnego tak żeby podskoczyć czy coś ;p;p

ocenił(a) film na 6
KaNa_VaMpIrE

rec, amityville, udręczeni, nie wiem co jeszcze oglądałam pełno horrorów ale nie mogę sobie jakiegos dobrego przypomniec ;p

frontire(s) , teksańska masakra piłą mechaniczą nie wiem co tam jeszcze ;p

użytkownik usunięty
Mikuu

niestety, właśnie ciągnięcie za nogę z łóżka na korytarz to
najstraszniejsza scena w tym filmie co czyni go miernym horrorem.

ocenił(a) film na 4
Mikuu

Ja prawie bym sie zaksztusiła własnym śmiechem w tym momencie,dla mnie to zwyczajny film nie mający nic na celu,mozna obejżeć ale nic poza tym. :P

euforia

ja tam wole Lyncha:D on to wie jak ma mnie przestraszyc :D dla mnie Mistrz!