1,5 h urwane z życiorysu. Już jak wchodził do kin wiedziałem po opisie że to gniot jakich mało a mimo to zdecydowałem się obejrzeć ten film i bardzo tego żałuje. Paranormal to jeden z tych filmów które nudzą od początku do końca. Jedyne co go broni to to że został wyprodukowany za kilka dolarów.Nie pamiętam kiedy ostatnio tak się na filmie wynudziłem.
niezła odpowiedź :-)
rzekł bym taka...
na poziomie...
3 klasisty
Bezpośrednio przed tym filmem oglądałem "4 stopień" z Millą Jovovich który też niby miał być na faktach.
To jak porównywać dzień do nocy.
Nawet w porównaniu z blair witch który został wyprodukowany za jeszcze mniejsze pieniądze wypada zdecydowanie słabiej.
Ja tam ani przez chwilę się nie bałem a akcja (o ile tak można powiedzieć) ciągnęła się jak guma hubba bubba (żeby przypadkowo czegoś o flakach nie powiedzieć).
Wedlug mnie bardzo dobry film, lepszy niz wiekszosc dzisiejszych sensacyjnych hollywoodzkich szmir. Ciagle strzelaniny i poscigi to dopiero nuda. W tym filmie kazda sekunda trzyma w napieciu, ale oczywiscie warto ogladac go wieczorem. Poza tym przeraza fakt ze takie historie naprawde maja miejsce, przynajmniej wedlug zeznac swiadkow, sam czegos takiego nie doswiadczylem. inna sprawa ze tylko kompletny debil oglada filmy na podgladzie. Tym bardziej filmy w ktorych liczy sie atmosfera. Szkoda gadac ludzie.
Ja obejrzalem calusienki, probowalem doszukac sie grozy, lecz niespecjalnie sie udalo. Napiecie powolutku sie poteguje, niestety zanim osiagnie punkt kulminacyjny widizmy napisy koncowe. Koncowka dobra, ale moglaby ujawnic sie jako 5 minut na YT. Wszystko co poprzedza final to nuuuda. Generalnie nie warto, nie rozumiem zachwytow.
O gustach sie nie dyskutuje, ale wiele osob w tym ja cholernie przerazil ten film wiec cos jest na rzeczy. Ale oczywiscie sa i tacy ktorzy potrafia zachowac spokoj nawet gdy ich matce leb odcinaja;) boja sie natomiast ogladajac smieszne Halloween czy Piatek 13stego;) Taki swiat, tacy ludzie.
mi sie nudzil nawet na przewijaniu.....wiekszego debilizmu nie widzialem ... ale fakt zarobili kase za pomysl nobla sa ustawieni do konca zycia z takich tumanow ktorym sie podobal ;)
Oglądanie filmów na przewijaniu, szczególnie w produkcjach horrorów gdzie nie pojawiają się rzezie i pomalowane na niebiesko mordy azjatyckich dzieci to rzeczywiście przejaw wyrobionego gustu filmowego
Powiedzial to koles ktory uwaza za arcydziela kinematografii Harrego Pottera i Asterixa i Obelixa. Dawno sie tak nie usmialem. I to jego zdjecie. Gosciu kandyduje do miana idioty roku :]
No ja przepraszam ale nie każdemu muszą sie podobać takie arcydzieła jak "milczenie owiec" a i ja żałuje że nie obejrzałem go "na migawce".
Pewnie ze nie, ale nie porownujmy tych tytulow jako ze powszechnie na swiecie Milczenie owiec jest uwazane za swietnie zrealizowany, dosyc ambitny film, a Harry Potter to fajna bajka na 7. Pewnie ze kazdy ma prawo do swojej opinii ale patrzac trzezwo tylko dzieciak moze dac Harremu 10 i uwazac go za wybitny film.