PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=475848}
6,2 129 tys. ocen
6,2 10 1 128650
5,4 30 krytyków
Paranormal Activity
powrót do forum filmu Paranormal Activity

otwarte drzwi

użytkownik usunięty

Czemu, jak oni kimali sobie to cały czas mieli otwarte drzwi?Przecież to chore....po 2, jakim cudem udało im się zasypiać bez problemu skoro wiedzieli, że demon może przyjść w każdej chwili, ja gratuluje im odwagi, ale reżyserowi debilizmu

ocenił(a) film na 5

no cóż tak samo jak i to ciągle wychodzenie.. ziomek był mega odważny jeszcze było dziwne, że nie machał do tego demona nie chciał się z nim bić .. zgrywał kozaka wchodząc na strych.. ; d no tak przecież każdy by to zrobił wiedząc, że w domu jest demon..:)

ocenił(a) film na 4
Slighty_2

A moze te otwarte drzwi to haczyk na widzów,którzy słysząc niepokojące odgłosy,wypatrują w nich jakiegoś cienia,kształtu,czegokolwiek...?Ja tak miałem-zez na łóżko,zez na drzwi,zez na łóżko,zez na drzwi...

Widać, że nie umiecie oglądać uważnie. Na samym początku powiedzieli że drzwi muszą być otwarte, żeby kamera mogła zarejestrować zapalające się światło w innych pokojach. W końcu nie tylko demon działał na terenie sypialni. I spali spokojnie, bo przecież naweiedział ich już jakiś czas i byli przyzwyczajeni, do czasu aż zaczął się bardziej denerwować. A ten cały Micah był raczej niedojrzałym chłopcem, dlatego latał za tym duchem i dla niego to była zabawa. Mi się film osobiście podobał, i polecam go ludziom którzy oglądają go bez sceptycyzmu i zamiaru wyśmiania całego szczegółu.

P.S. o to chodzi, żeby właśnie nie wiedzieć na co patrzeć i mieć 'zeza' na wszystko. Taki element zaskoczenia.