PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=475848}
6,2 129 tys. ocen
6,2 10 1 128650
5,4 30 krytyków
Paranormal Activity
powrót do forum filmu Paranormal Activity

Dla mnie ten film był komedią. Pierwsze 70 minut były nudne jak flaki z olejem, przeplatane ,,nocnymi strachami''. Ostatnie 10 czy 15 minut było komediowe. Dawno się tak nie uśmiałam. Film dla mnie w ogóle nie przypomina horroru. Jedynej pikanterii dodaje amatorska kamera :)

ocenił(a) film na 2
monia_21_12

koszmarnie ...nudny!!!! przysypiałam na nim. Jedyne co gdzieś tam mogło by w ostateczności zasłużyć na nazwę 'horror' było zakończenie gdzie koleś zostaje rzucony w kamerę.

monia_21_12

Taak, znam to uczucie, wczoraj tak koło 5 postanowiłam sobie to oglądnąć. Tak reklamowany, recenzje też zbierał całkiem niezłe więc włączyłam. Większość filmu dosłownie usypiała. Ale końcówka zabijała śmiechem. Dawno nie oglądałam tak zabawnego filmu ;D Uważam, że określenie tego filmu jako horror jest pomyłką.

ocenił(a) film na 6
Blondinka6

Nie no, dla was komedią jest zabijanie ludzi, przemiany w demona i same zamykające się drzwi, to albo trzeba was wysłać do psychiatryka, albo nie oglądać filmu o 5 nad ranem (ja też zasnąłbym o tej porze oglądając nawet najlepszy horror).

ocenił(a) film na 6
Blondinka6

A z osobami które Camp rock oceniają na 8 to nawet nie warto gadać

ocenił(a) film na 1
monia_21_12

komedia? Na komediach się śmieję, a na tym filmie tylko ziewałam z nudów

Ligeja

NIE NIE NIE! nudny film z elementami paranoji. Komedią jest, że kogoś przestraszył;p

ocenił(a) film na 6
Ligeja

Jeśli dla ciebie straszne jest "Coś" to ty naprawdę masz coś z głową

ocenił(a) film na 1
Flaker

jak Ciebie straszą na filmie samo zamykające się drzwi, to Ciebie naprawdę łatwo przestraszyć. Buuu, boisz się już? ;) No i oczywiście obrażasz każdego kto się z Tobą nie zgadza.

ocenił(a) film na 1
Picard

No dokładnie. Jeśli boją się przeciągów, niech pozamykają okna!

ocenił(a) film na 8
radek198198

powiem wam tak " Błogoslawiony ten co nie widzial a uwierzyl " :P To tylo na temat waszych wypowiedzi....