Ten film trzeba oglądać w skupieniu.................nie można tego robić o 12 w południe i robić przerwy co 15 minut na siku............w kinie świetne wrażenia!!!!!!
"Ten film trzeba oglądać w skupieniu.................nie można tego robić o 12 w południe i robić przerwy co 15 minut na siku............"
Obejrzałam w skupieniu - oglądać zaczęłam około pierwszej w nocy, byłam sama w domu, oglądałam z wyłączonymi światłami i nie zrobiłam ani jednej przerwy i mimo tego nadal uważam, że przestraszyć to ten film może jedynie amatora kina grozy.
To wychodzi na to że jestem amatorem kina grozy, tak jak bardzo wielu użytkowników Filmwebu, którym ten film się podobał ............................ a horrory oglądam od dziecka.
Odkąd nadeszła era "kręcenia filmów z rąsi" to zarówno Paranormal Activity jak i dwójkę uważam za najlepsze horrory w swojej klasie. Jeżeli nie miałaś, jak to się mówi, "niepokojącego dreszczu na plecach", podczas oglądania tego, to powiedz czy "REC." Ci się podobało, bo dla mnie było marne.
Dla mnie ten horror był marny ;/. Spodziewałam się czegoś więcej.
Tak samo jak Blair Witch Project. Niby klimat fajny, ale nic więcej. Czekałam na jakiś moment żeby się w końcu przestraszyć czy coś, ale się zawiodłam. Klapa ;/
Cieszę się że chociaż tobie ten film się podobał ;)
Pozdrawiam ;)