ma ktos link do zakonczenia innego niz to gdzie policja ja zabija ? z moim zakonczeniem film to denko... dlatego prosze o to "lepsze"zakonczenie :)
mimo wszystko chcialbym je zobaczyc :). ona rzuca go w kamere i poznij usmiecha i rzuca sie na kamere tak? moze byc ciekawe;)
a tak poza tym to nie piszcie w temacie w pierwszym poście jak sie film kończy... ja akurat widziałem już ten film ale jak ktoś wejdzie poczytać sobie nasze opinie to sobie może całą zabawe zepsuć
A warto ten film zobaczyć ? Ja nie oglądalam , ale w sumie fabule znam , zastanawiam się jednak czy mimo to warto mi po niego sięgać. A'propos spojlerow to jechalam autobusem z kolegą , ktory opowiedzial mi calosc , z uwzględnieniem zakończenia i jego zdaniem najstraszniejszych scen :/
Ogolnie nuda, nawet zakonczenei kino mnie nie przekonuje czyli on ginie a ona sie zmywa i jego cialo znaleziono po kilku dniach a jej nigdy nie odnaleziono :)
mimo wszystko chcialbym zobaczyc to kinowe ! dlatego prosze zeby ktos mi to tutaj wrzucil :)
http://www.disclose.tv/action/viewvideo/32196/Paranormal_Activity___Alternate_En ding/ to jest denne i z takim zakonzceniem film ma maks 5 ..
Wlasnie widzialam alternatywne zakonczenie i przyznam ze mi sie bardziej podoba :) wariatka Katie morduje swojego chlopaka :) a potem panowie zabijaja ja, przerobili to zakocnzenie na wersje kinowa i jak dla mnie zepsuli klimat filmu :) no oki w tym kinowym jest bardziej tak ze duch faktycznie istnial bo Mihka zostaje z impetem rzucony na sciane :)
to mi sie i tak bardziej podoba :)
dzieki za link :)