paranormal activity.byłem na nim wczoraj i takiego nudnego i kompromitującego filmu jeszcze nie widziałem .nawet za darmo nie oplaca sie tego ogladac.strata czasu beznadziejny prymitywny film.
tez bylem wczoraj.
liczylem na to ze to bedzie choc jeden z nowo powstalych filmow na ktorych bede sie choc troche bal, lecz niestety po raz kolejny nic z tego. na dodatek ostatnie 20minut to pol sali kinowej plakalo ze smiechu. jak dla mnie straszna zenada. liczylem na cos wiecej.
U mnie z kolei cisza jak makiem zasiał, to chyba jakieś nastawienie negatywne do tego filmu, ludzie nie otworzyli się na niego i zobaczyli parę która nagrywa demona.
W sumie nic dziwnego. Jeśli byłbym fanem filmów typu : "Piła 2-6" , "Teksańska Masakra" etc. to pewnie też by mi się nie podobał. Prawda jest taka ,że osobami których "paranormal activity" nie zainteresował były grupy nastolatków ,które liczyły na litry krwi "wypływające z ekranu" i nie wiadomo jakie jeszcze efekty specjalne...
kurde zrozum ze liczylem na cos jak blair witch project, ze bede sie bal a to niestety byla nudna kupa.
a mi sie film podobal ;d byl inny niz reszta np pila nie ma jak to krecic film o jednym i tym samym ;/
A bo wy jesteście jacyś inni. Według mnie film zasługuje na ocenę 8,5/10. Wy lubicie jakieś schizowe filmy typu Piła 2,4,5,6 itp itd. Przecież Piła to jest w ogóle porażka.
A więc powiem tak:
- Piła - totalne badziewie, no dla zachęty mogę dać te 5/10
- Blair witch project - wcale się nie bałem więc ocena 5,5/10
- Paranormal Activity - fajny pomysł z kręceniem filmów, jeden z najlepszych horrorów za małą kasę, mogliśmy się wczuć w ich rolę gdy Micah podnosił kamerę, każda scena w sypialni dawała mały dreszczyk emocji, czy to czasem jakiś bebok nie wyskoczy przed kamerą, czy ktoś nie trzaśnie drzwiami. Bardziej bałem się tego filmu (był straszniejszy) niż Blair witch project. Proponuje obejrzeć ten film samemu w chaci, ze zgaszonym światłem wieczorem około godziny 00:00
To moje zdanie.