przecież to jest żałosne. rozumiem, że horror to nie latające wszędzie flaki ale podejście
psychologiczne. tylko, że w tym filmie przez pierwsze pół godziny nic się nie dzieje. potem
pierwsza akcja. myślę sobie super. a tutaj drzwi się poruszyły.... no super. naprawdę.
ja rozumiem, że są ludzie twojego pokroju. was zadowoli produkcja równie żałosna co ten film, a w stan uniesienia wprowadzi bardzo klimatyczna akcja z odgłosem kroków w całym filmie. jeżeli to ja jestem żałosny, to nie znajduję słowa żeby określić ciebie. może gimnazjalista?
Fakt ze w polowie filmu zaczelo sie cos dziac, ale widocznie tak musialo byc. Poczatek mial wyjasnic wszystko.. Dlaczego zamontowali kamery, co sie dzieje z Kate.. Byli wzywani specjalisci i byla takze opowiadana po czesci historia Kate.. Ja osobiscie nie podzielam twojej opinii. I uwazam ze w 100% film zasluguje na wieksza ocene niz 1.
To jest film na faktach chłopie co byś zrobił gdybyś usłyszał kroki będąc sam w domu. U nich w domu był demon jak ty byś się czuł. Więc proszę nie dawać głupich dyskusji.
Na jakich faktach? Może jakieś szczegóły? A może powtarzasz brednie po twórcach tego sh...tu, którzy chcieli zwiększyć sobie oglądalność kosztem naiwnych, tępych małolatów?
hahahaha, na faktach xD. Jak można być tak głupim? Film mało straszny. Ale i tak najlepszy z wszystkich paranormal activity, bo trochę ciekawy. Było mało scen naprawdę trzymających w napięciu. Na kilku scenach sie śmiałam. Fajny pomysł co do filmu, i generalnie po połowie nie nudziłam się więc ja daje 6/7