wiecie co, żeby dinozaury goniły ludzi za to że dwóch jajek brakło im w gnieździe a te wielkie dinozaury w brzuchu miały telefon i go było tak głośno słychać.Ehh dajcie spokój 5/10 ale tylko zqa dobre chęci a to i tak za dużo :/
wiesz co.albo nie czytałes ksiązek o Dinozaurach albo ci sie myslec nie chce-velociraptory są msciwe i bardzo pilnją swoich dzieci-no i jak oddali im te jaja to velociraptory ich nie skrzywdziły przeciez.Film jest super zrobiony i chyba rezyser zanim go zrobił to przeczytał bardzo uwaznie ksiązke o drapieznikach i innych dinozaurach.
"velociraptory są mściwe" - mam jedno pytanie, skąd wiesz, że są a raczej były mściwe, po skamieniałościach, przecież na dobrą sprawę nawet na serio nie wiadomo jaki kolor skóry miały, "velociraptory ich nie skrzywdziły przecież" - no właśnie, to są gady jakieś cholera zmienno cieplne i co nie zażrą obiadku jak mogą zeżreć i od tak sobie zabiją człowieka kark skręcając, musiały by być bardziej inteligentne od obecnie żyjących stworzeń w co mocno wątpię.
"velociraptory są msciwe "
"chyba rezyser zanim go zrobił to przeczytał bardzo uwaznie ksiązke o drapieznikach i innych dinozaurach."
Ale mi chumor poprawiłas :))))
hehe no tak to bylo troche smieszne i naciagane ale nie bylo tragedi ja sie nie nudzialem ogladajac ten film i daje ocene 8/10