i to zdecydowanie. Nie ciagnał się jak flaki z olejem. W miarę szybka akcja. Dobra gra aktorska. jestem ciekawa jak wypadnia 4 .Oby lepiej!
coo???lepsza od 2???chyba kpisz:)))ta akcja wyzej wspomniana wlasnie sie tak strasznie szybko posuwa!!i to jest caly problem!!wszystko dzieje sie za szybko!!widz nawet nie ma czasu zastanowic sie nad tym co bylo przed chcwila, w poprzedniej scenie!!!a w poprzednich czesciach akcja byla dopasowana do kontrastu filmu!!!miala swoej tempo!!a tu typowo poprostu nudzi!!kolejne sceny ze spinozaurem nie sa juz takie wciagajace i emocjonujace jak powinny!!spielberg potrafil stworzyc wspanialy klimat zagrozenia strachu,napiecia emocjonalnego!!!a tutaj tego nie bylo:)))wogole nie czulem sie troche znudzony!!efekty dobre chociaz czasem bardzo sztuczne!!!!i fabula tez jakas taka troche prosta!!osobiscie jestem wymagajacym widzemi nie lubie zbytnich uproszczen i dziecinnych historyjek ktore sa przewidywalne niczynm kolejna krecja DODY:))))))))))))))))przesadzilem:)))heheh...
ale osobiscie uwazam ze to film slaby typowo zrobiony dla kasy!!nie ma w tym duszy!!nie dorownuje 1 i 2 czesci!!!moze efekty stoja jedynie na dobrym poziomie podobnie jak w poprzednich!!a aktorstwo dobre!!no bo jak na taka produkcje przystalo:) to chociaz o to musieli sie postarac:))) aha jezeli czworki nie zrobi spielberg to nawet nie ide do kina!!!bo wiem co z tego wyjdzie:)))))))