PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=6647}

Park Jurajski III

Jurassic Park III
2001
6,6 77 tys. ocen
6,6 10 1 77021
4,8 25 krytyków
Park Jurajski III
powrót do forum filmu Park Jurajski III

W Park Jurajski 1 była za słaba grafika, identycznie jak w dwójce, tylko że w dwójce była jeszcze gorsza. 3 to arcydzieło doskonała grafika szczególnie mi się podobały raptory w tej części były inteligentniejsze, a jak wam podoba się ten film?

natalia047

Najgorsza część. Zrobiona na siłę, i napakowana niepotrzebnie dużą ilością akcji :/
Druga sprawa. JAK MOŻNA OCENIAĆ CAŁY FILM PO EFEKTACH WIZUALNYCH?!

ocenił(a) film na 6
Gh0st

no wlasnie, w dodatku ze pierwsze 2 czesci byly bardzo bardzo realistyczne ze miales dokladne wrazenie iz sa to dinozaury majace stycznosc z bohaterami, w trojce tego nie odczulem, baa jak dla mnie przerost wizualnych efektow uzyskanych komputerowo zabil po czesci ten caly realizm jaki uzyskiwano mechanicznymi postaciami animowanymi komputerowo a nie tworzonymi od podstaw.... takze nie czaje jak autor moze mowic ze grafika w 1nce byla slaba? skoro dla mnie to wlasciwie szczyt scena gdy t-rex atakuje w deszczu jest realna jak relacja live :)

ocenił(a) film na 6
natalia047

jak mozna porownywac film z 1993r z filmem 2001r jesli chodzi o efekty specjalne? na tamte lata park jurajski to bylo cudo

Slight

I nadal jest cudo :]

ocenił(a) film na 6
Gh0st

Niewiem jak wam, ale mnie bardziej sie podobała 1 i 2 jeśli chodzi o efekty :P:P:P, trójka również prezentuje wysoki poziom, ale to wszystko takie zbyt kolorowe xD. A jeśli chodzi o efekty w dwóch pierwszych częściach to zabijają realizmem ;D

ocenił(a) film na 6
natalia047

No nie wiem czy Ci sie oby czesci nie pomylily ale animacja dinozaurów w "jedynce" bije na głowe czesc "trzecią"... o tresci nawet nie wspomne...

shamar

sie zastanawiam dlaczego wszyscy się poddali tak dennej prowokacji. Mam wrażenie że Natlka to w dodatku dziecko. Poza tym Jurassic Park /// nie jest złym filmem aczkolwiek zabrakło mu magii z poprzednich części. Może to za sprawą reżysera gorszej klasy a może za sprawą rządzy pieniądza. 4 jurassic park w każdym mąc razie nie będzie.