Parnassus

The Imaginarium of Doctor Parnassus
2009
6,6 164 tys. ocen
6,6 10 1 163938
6,2 38 krytyków
Parnassus
powrót do forum filmu Parnassus

ten film to jeden z największych niewypałów jakie kiedykolwiek wypuścili... wydałem na niego 36 zł (2x bilet) i to była najgorsza inwestycja mojego życia... jedyny 5cio minutowy dobry moment tego filmu to rola Johnego Deepa (czy jak to sie tam pisze) film to kompletne dno...

ocenił(a) film na 5
tolek_89

sam jesteś dno cwelu. Ten film to jeden z najlepszych obrazów roku. Nie dośc, że jest to ukazanie kina od całkowicie nowej strony, to przy tym efekty specjalne wcale nei muszą byc ważne w filmie. Gra aktorska jest profesjonalna tak jak reżyseria, muzyka czy nawet niepowtażalny i oryginalny scenariusz. Skoro uważasz ten film za największy nie wypał znaczy, że do kina poszedłeś się jak do stodoły tylko zjeśc i przeszkadzając innym w oglądaniu dzieła, które jest magiczne i niezwykłe. Na przyłośc nie wyłączaj mózgu przebwyaja juz na sali kinowej tylko własnie w tym momencie go włącz i ciesz się niepowtarzalnym obrazem wdzięku i perfekcji. Dodając to, że nikomu tu nic nei będziesz zabraniał trollu jeden.

ocenił(a) film na 5
tolek_89

sam jesteś dno cwelu. Ten film to jeden z najlepszych obrazów roku. Nie dośc, że jest to ukazanie kina od całkowicie nowej strony, to przy tym efekty specjalne wcale nie muszą byc ważne w filmie. Gra aktorska jest profesjonalna tak jak reżyseria, muzyka czy nawet niepowtarzalny i oryginalny scenariusz. Skoro uważasz ten film za największy nie wypał znaczy, że do kina poszedłeś się jak do stodoły tylko zjeśc i przeszkadzając innym w oglądaniu dzieła, które jest magiczne i niezwykłe. Na przyłośc nie wyłączaj mózgu przebwyając juz na sali kinowej tylko własnie w tym momencie go włącz i ciesz się niepowtarzalnym obrazem wdzięku i perfekcji. Dodając to, że nikomu tu nic nie będziesz zabraniał trollu jeden.

ocenił(a) film na 9
tolek_89

Dno dla ludzi bez wyobraźni. I Depp do cholery. Bosh, nienawidzę filmwebu. Co ja tu robię...

ocenił(a) film na 10
tolek_89

trzeba było iść na ciacho tam mogł byś sobie zeżreć ten popcorn i się pośmiać , ten film nie jest dla ciebie