Witam!
Wybierałem się na ten film pełen nadziei ale także przygotowany na to ze będzie to film ciężki i nie zawiodłem się!
Ledger zagrał znakomicie , depp jeszcze lepiej farrel ujdzie ale najgorzej według mnie wypadł low , lekka porażka.
Porażką jest także tłumaczenie , kolejnym razem gratuluje tym razem gutek filmowi , chyba tłumaczyli tytuł po obejrzeniu trailera.
Jednkaże zdaje sobie sprawe ze nie jest to film dla wszystkich i napewno spadnie z top tak jak inne dobre ale trudne filmy np Antychryst czy las vegas parano.2 osoby wyszły z kina , ale one waliły jakąś wiśniówe to zabardzo nie mogli się skupić na filmie....
Film bardzo spójny , czekałem czekałem na ten haos ale się nie doczekałem , moze bardziej was intersuje popcorn nie wiem ale ja rozumiem wszytsko od początku do końca :)
Dlaczego 9/10 a nie 10/10 bo jednak filmowi brakuje jakiegoś porządnego TUPNIĘCIA ale koniecznie musze go zobaczyć ponownie , muzyka stoi trochę na niskim poziomie , świetna rola plummera i waitsa lily troche rozpraszała :P ale narazie jej nie oceniam czekam jak zagra u mansona w jego wersji Alicji z krainy , mam nadzieje ze ten projek nie upadł ;/
Efekty nie były złe ale dało się wycisnąć więcej.
Najlepszy aktorem filmu jednak Depp , potem Ledger , dep w każdym filmie udawadnia ze jest jednym jak nie nalpeszym aktorem tych czasów , nie oszukujmy się ale de niro , eastwood , pacino , hopkins , powoli odchodzą , i pałeczke po tych mistrzach przejmują tacy ludzie jak Depp , Ledger tez miał jeszcze ważna role do odegrania w światowej kinematografii.
Zdaje sobie sprawe ze wypowiedź jest trochę chaotyczna.
Tak więc reasumując Ci którzy chca łatwa rozrywkę zapraszam na avatara lub ciacho , ludzi lubiących czasem się skupić na parnasusa.
"Zdaje sobie sprawe ze wypowiedź jest trochę chaotyczna. " dobrze, że zdajesz sobie z tego sprawę ;P, aczkolwiek Twoja wypowiedź jeszcze bardziej zachęciła mnie do obejrzenia tego filmu, aczkolwiek nie powiedziałabym, żeby w jednym zdaniu można było porównywać "Avatara" i "Ciacho" _._
Nie oczywscisie ze nie nie , chodziło mi oto ze na obu filmach nie musisz baardzo myśleć ocb :P
btw
zapomniałem napisac ze najlepsze były dzieciaki 14-16 lat jak wychodziły i mówiły "totalna porażka"
film powinien być od 16 lat.