Parnassus

The Imaginarium of Doctor Parnassus
2009
6,6 164 tys. ocen
6,6 10 1 163933
6,2 38 krytyków
Parnassus
powrót do forum filmu Parnassus

Wlasciwie to nie debile tylko ludzie o niskiej inteligencji. To film, korego trzeba obejrzec kilka
razy zanim polapie sie o co chodzi. Niestety jesli ktos ma zbyt niskie iq (obnizone zapewnie
ciaglym siedzeniem przed komputerem i gadaniem jacy to wszyscy sa okropni -_-) nie
zrozumie go nawet jesli obejrzy ten film 20 razy.

użytkownik usunięty
AjEmKoli

"Debile nie zrozumieja. Wlasciwie to nie debile tylko ludzie o niskiej inteligencji.
To film, korego trzeba obejrzec kilka razy zanim polapie sie o co chodzi"

Jeżeli musiałeś obejrzeć ten film kilka razy, by go zrozumieć to jesteś człowiekiem "o niskiej inteligencji"/"debilem". - To w końcu Twoje słowa...

"Niestety jesli ktos ma zbyt niskie iq (obnizone zapewnie
ciaglym siedzeniem przed komputerem i gadaniem jacy to wszyscy sa okropni -_-) "

Zakładam, że pisałeś to na klawiaturze podłączonej do komputera...

"Parnassus" to film niezły, ale do skomplikowanych i trudnych w odbiorze się nie zalicza. Polecam produkcje Lyncha. Ciekawe czy cokolwiek z nich zrozumiesz (Szczerze wątpię).

Dobra. Nie chce mi sie z toba klocic. Aha. Takie male uszczegolnienie. Nie na komputerze, tylko na laptopie, kiedy jechalam pociagiem.

Mowisz Lynch... sprawdze moze jakis film mi sie spodoba... I tak nie mam duzych wymagan pod tym wzgledem, wiec raczej tak.