Parnassus

The Imaginarium of Doctor Parnassus
2009
6,6 164 tys. ocen
6,6 10 1 163937
6,2 38 krytyków
Parnassus
powrót do forum filmu Parnassus

Hej szanowni użytkownicy FW mam pytanie i wielką prośbę wie ktoś może skąd
można ściągnąć ten film przed premierą ?? niektórzy już go oceniają i
zapewne już go obejrzeli więc liczę na pomoc :)

ocenił(a) film na 7
nathaliee90

na razie z tego co widziałam film można pobrać po rosyjsku lub hiszpańsku - poszukaj na forach z których mozna pobierać filmy ;) na pewno znajdziesz

ocenił(a) film na 7
wild_wolf

Filmów nie można ściągać. Można je co najwyżej ukraść.

Nie umoralniam - uświadamiam...

ocenił(a) film na 10
bansuj_

O rany! co ja narobiłem!!!...
czuję sie podle...
Po jaka cholerę nas było uświadamiać?!!
:))

ocenił(a) film na 7
koncentrat

Jakich was? Wy to kto to jest? Koledzy z celi, banda zidiociałych dzieciaków, czy nałogowych ściagaczy filmów?

ocenił(a) film na 8
koncentrat

bzzyczek1990 ma po części rację, ktoś kto kasą nie szasta, filmy ściąga, czy jak to wola uświadomieni - kradnie z neta, a z drugiej strony, po chuj pytać się na jednym z największych w Polsce, a jak nie największym portalu filmowym, gdzie wypowiadają się w dużej mierze osoby, dla których film jest sztuką, a celebrowaniem tej sztuki jest chodzenie do kina na film, co jest ukłonem dla aktorów i reszty ludzi, którzy dzieło stworzyli. Reasumując bzzyczek1990 z takimi pytaniami to do kolegów ze szkoły !!!

ocenił(a) film na 8
nathaliee90

bzzyczek1990 ma po części rację, ktoś kto kasą nie szasta, filmy ściąga, czy jak to wola uświadomieni - kradnie z neta, a z drugiej strony, po chuj pytać się na jednym z największych w Polsce, a jak nie największym portalu filmowym, gdzie wypowiadają się w dużej mierze osoby, dla których film jest sztuką, a celebrowaniem tej sztuki jest chodzenie do kina na film, co jest ukłonem dla aktorów i reszty ludzi, którzy dzieło stworzyli. Reasumując - knatii z takimi pytaniami to do kolegów ze szkoły !!!

ocenił(a) film na 7
nathaliee90

filmów się nie ściąga, tylko ogląda w kinie lub kupuje dvd -,-

ocenił(a) film na 8
k4czor91

Pozostaje jeszcze opcja obejrzenia online- jeśli kasy brak. Chyba, że ktoś musi mieć s u p e r e x t r a jakość- to jego sprawa.

ocenił(a) film na 5
k4czor91

Filmy się kupuje na dvd, jak są tego warte.