Parnassus

The Imaginarium of Doctor Parnassus
2009
6,6 164 tys. ocen
6,6 10 1 163938
6,2 38 krytyków
Parnassus
powrót do forum filmu Parnassus

ZDECYDOWANIE Przereklamowany FILMIK amerykanski. Reżyser pogubił się w tym co chciał nam pokazać. FILM CHAOTYCZNY I NIESPÓJNY !!! jEDYNIE CO MNIE URZEKŁO TO POMYSŁ NA FILM , który nie wyszedl gilliamowi !!! Jak dla mnie - 6/10 SZKODA NA TAKIE FILMY CHODZIĆ DO KINA !!! !!! !!! LEPIEJ OBEJRZĘĆ coś takiego na kompie albo albo na tv u siebie w domku !!! 2 H DLUZENIA SIĘ I NUDZENIA W KINIE !!! CI KTÓRZY CHCA ZOBYCZYC DEPPA LAW W AKCJI ZAWIODA SIĘ ONI WYSTEPUJA RAPTEM (3 MIN )

PZDR

ocenił(a) film na 9
rafecz

Proszę cię. Nie wrzeszcz. Tylu wykrzykników to możesz sobie używać w rozmowie ze swoimi znajomymi, a nie na forum. Niektórzy nie idą tam tylko dla Deppa lub dla Law'a. Chodzi o pomysł na film.

ocenił(a) film na 4
zuz93

Forum jest od tego żeby się wypowiadać . Będe dawał tyle wykrzykników ile będe chciał. Każdy ma swoje zdanie więc uszanuj moje !!!

ocenił(a) film na 10
rafecz

W ten sposób wybuchały właśnie wojny religijne...

ocenił(a) film na 9
erea

Mi sie film bardzo podobał. Zdecydowanie mnie nie oszukał. Wręcz przeciwnie spodziewalam sie po przeczytaniu forum filmwebu ze albo polowy rzezcy niezrozumiem albo usne na nim. Jednak tak nie bylo i te 2 godziny minely mi bardzo szybko. Z checia obejze drugi raz ten film