Parnassus

The Imaginarium of Doctor Parnassus
2009
6,6 164 tys. ocen
6,6 10 1 163937
6,2 38 krytyków
Parnassus
powrót do forum filmu Parnassus

Jednego aktora...

ocenił(a) film na 7

Niestety coś mnie się wydaje ze film okaże się wielką klapą-większość ma
zamiar obejrzeć ten film z powodu jednego aktora Heath Ledger...

ocenił(a) film na 10
ralera

Nie musisz go oglądać.Film będzie zajebisty.

ocenił(a) film na 6
ralera

ja mam zamiar iść na Parnassusa bo zapowiada się fajny fil, a jak juz miałbym iść na dla jakiegoś aktora to byłaby to Lily Cole

użytkownik usunięty
ralera

Jeśli Ci się wydaje, że film okaże się wielką klapą to masz słabe pojęcie o reżyserii Terry Gilliama! Widocznie
nie widziałeś "Las Vegas Parano" czy "Fisher Kinga", skoro stać Cię na tego typu opinie! W Gilliama nie ma co
wątpić, a co do "Parnassusa" zapowiada się niezwykle widowisko. Film ten nie tylko warto zobaczyć ze
względu na Heatha Ledgera (odmienia się) czy Johnny Deppa, ale także ze względu na samego reżysera.
A co do Heatha...no cóż, to jest ostatnia szansa, żeby przyjrzeć się jego grze aktorskiej, więcej takich okazji
nie będzie...

ocenił(a) film na 5

Co nie znaczy, że nie zdarzają mu się wpadki (Nieustraszeni bracia Grimm).

opoz

Nieustarszeni bracia Grimm to świetny film, zabawny, w dobrym smaku :)

użytkownik usunięty
opoz

Zgadza się...dla mnie to też nie jest arcydzieło! Wpadki nie zdarzały się wyłącznie Tarkowskiemu i Bergmanowi! Pozdrawiam!

ocenił(a) film na 10
ralera

Jeśli chodzi o aktorów to ja pójdę głównie dla Toma Waitsa :) a jeśli chodzi o Gilliama to jeszcze nigdy się nie przejechałem na jego filmie

ralera

ja zamierzam go zobaczyć bo jest w nim moich trzech ulubionych aktorów: Johnny Depp, Heath Ledger oraz Jude Law. a i Lily Cole chcę zobaczyć ;P