Parnassus

The Imaginarium of Doctor Parnassus
2009
6,6 164 tys. ocen
6,6 10 1 163937
6,2 38 krytyków
Parnassus
powrót do forum filmu Parnassus

Czy nie uważacie że z Parnassusem dzieje się to samo co ze Zmierzchem i Avatarem chodzi mi tu głównie o anty fanów z których większość nie obejrzała filmu ale ocenia na 1, zdarzają się i tacy co zakładają po kilka kont żeby obniżać średnią.

ocenił(a) film na 8
Passionaria

tak samo jest z filmem Daybreakers ,przez tydzień ocena spadła prawie o dwa punkty :p

ocenił(a) film na 10
Wojciech_N

to jest chore ja nie oceniłem ni avatara ani nigdy zadnego filmu którego nie obejrzałem , takich powinno sie banowac.

Passionaria

Cóż.... Mamy nowy rodzaj trolla. Zarozumiały, zaborczy, nieomylny i niepodważalny, a do tego dyletant. Jego zdanie jest jedyne i właściwe, tezy znikome lub wątpliwe poparte płytkimi i prowokującymi argumentami. Wiek jak sądzę raczej młody (wiek umysłowy), bo któż dojrzały chciałby czas tracić na takie banały. Niespełnione życie towarzyskie prowadzi wówczas do dziwnych zachowań i potrzeby zaznaczenia swej obecności w społeczeństwie, w którym to szczególnie łatwo "się pokazać".
Nie ma co czasu tracić na durne dyskusje ludźmi takiego pokroju. Jest tu wielu wartościowych miłośników filmu i to z nimi warto rozmawiać. Oceny są względne i ich nota nierzadko nie pokrywa się z naszymi doznaniami po obejrzanym seansie więc...
Pozdrawiam