Parnassus

The Imaginarium of Doctor Parnassus
2009
6,6 164 tys. ocen
6,6 10 1 163937
6,2 38 krytyków
Parnassus
powrót do forum filmu Parnassus

Zapłaciłem za to g......... 46 zł! teraz pluje sobie brodeę. Co to na być?. Ktoś rozumie ten film? Jak tak to niech zostawi to dla siebie. Ja chcę o tym filmie jak najszybciej zapomnieć. pozdrawiam. życzę zdrowia każdemu. kto oglądał ten film. Polecam obejrzeć Wrota do Piekieł. Ten film jest o 100000% lepszy.

dawid13

jakim cudem trafił do kin to wiem, ale jakim cudem ty tam trafiłeś to jest dopiero pytanie....

cobra2000

Przepraszam ale akurat na ten film to ja do kina nie poszłem tylko kupiłem sobie go na DVD. i żałuje.

użytkownik usunięty
dawid13

Może ten film powinien oglądać ciebie a nie ty jego?

nierozumiem:) ale więcej do tego filmu nie wrócę.

dawid13

nikt ci nie kazał kupować tego filmu , mogłes obejrzeć w necie , nie wiem do kogo masz pretensje

BlackRose58

Ale w necie wszystkiego o filmie się nie dowiesz. Każdy ma swój gust. Kupiłem ten film na bona i bony są na dziale kultura i rzeczy szkolne w Auchanie. więc se wziąłem ten film bo to jest chyba na klturze nie?. A babka w kasie powiedziała mi, że to nie jest dział kultura. I musiałem zapłacić 46 zł. Myślałem, że to będzie się opłacać bo może być dobry film. A na bon jak by się kupiło, jak by to była chała to bym stracił tylko bon za 50 zł. i nic. Do nikogo nie mam pretensji.

dawid13

Bo film jest dobry ale to autorski projekt tego reżysera co znaczy że może być dziwaczny bo takie właśnie są jego autorskie filmy.Tak czy inaczej zawsze możesz film komuś odsprzedać lub się zamienić na to co Tobie pasuje bardziej.:)

MorganaBlackcat

Tak właśnie też zamierzam zrobić:)