http://www.sfora.pl/Nie-chca-wydac-ostatniego-filmu-z-Heathem-Ledgerem-WIDEO-a34 24
co?!
nienienie! mam nadzieje, że to tylko głupie plotki i jednak doczekamy sie tego filmu... bardzo bym chciała go obejrzeć. takie sławy! nie wierze, że nie mogą znaleźć dystrybutora...
a ja mam dobre wiesci, terry gilliam powiedzial, ze jak film nie wejdzie do kin to wylozy wlasne pieniadze zeby trafil od razu na dvd - nie pamietam gdzie juz to czytalem, ale jak znajde to wkleje linka :)
mam
http://www.filmofilia.com/2009/03/11/the-imaginarium-of-doctor-parnassus-struggl ing-to-secure-release/
If Gilliam cannot find a distributor willing to pay the going rate for rights to screen it in cinemas, Heath Ledger’s final film,”The Imaginarium Of Doctor Parnassus” will go straight to DVD.
no nawet nie ma nic, ze z wlasnej kieszeni bedzie placil, w kazdym razie zle nie jest, bo jak nie bedzie w kinach to przynajmniej na dvd sie pojawi.. grunt ze bedzie.
Kto wie moze Heath jeszcze dostanie oscara lub nominacje za ten film :]
wszystko jest mozliwe :~) Oczywiscie tylko wtedy jak ten film wyjdzie. Miejmy nadzieje ze tak bedzie :]
nio to lajcik, jak dla mnie to w sumie wsio ryba czy będzie w kinach, czy na DVD, ważne, że w ogóle będzie:)
Film MUSI wyjść, bo inaczej... się zabiję xD
Nie no żart, ale tak w ogóle, dlaczego nie chcą, aby ten film wszedł do kin? Nie rozumiem tego po prostu.
jak wejdzie do kin to mogę się założyć ze zarobią na tym filmie więcej niż na the dark knight :..
To ostatni film Heatha i ludzie pewnie z tego powodu będą chodzić na to do kin.
slyszalam,że to grupa Polsat zajmie sie dystrybucja tego filmu.Chwalili sie kiedyś w wiadomościach...
Jak to się nie sprzeda? :D Taka obsada i jakieś wątpliwości co do "sprzedaży" tego filmu? Raczej według mnie producenci robią sobie reklamę...
Dzisiaj mamy 10.08.2009 zaś artykuł do którego podałaś link ma datę Poniedziałek [02.03.2009, 16:42]. Dokładna i skopiowana. To było pięć miesięcy temu, jeżeli jakieś problemy były to już ich nie ma bowiem
a) zmontowano trailer
b) podano datę premiery 16 października
VOILA. I po co te nerwy.