Parnassus

The Imaginarium of Doctor Parnassus
2009
6,6 164 tys. ocen
6,6 10 1 163937
6,2 38 krytyków
Parnassus
powrót do forum filmu Parnassus

Po prostu nie mam słów! Szczerze przyznaje, że dawno nie oglądałam tak rewelacyjnego filmu. Wprawdzie ostatnio widziałam go w styczniu w kinie ale do tej pory pozostał w mojej pamięci. Przepiękne zdjęcia i scenografia. Macie rację, zgadzam się, że w tym filmie troszeczkę za dużo wątków i można się pogubić ale i tak pozostałość rekompensuje tę małą wadę, łącznie z grą aktorów i świetnym dopełnieniem ról Depp'a, Farrell,a oraz Law'a. Już mam ochotę obejrzeć to jeszcze raz !

ocenił(a) film na 3
heartbreaker_2_2

Ja nawet gdybi mi dopłacali nie dalbym rady tego dziwadla obejrzec...

ocenił(a) film na 4
heartbreaker_2_2

film wyjątkowo poniżej moich oczekiwań...a niewiele jest takich filmów

heartbreaker_2_2

Ja bym go obejrzał drugi raz, ale nie ze względu na przepiękne zdjęcia, scenografię czy efekty specjalne (bo jak nie widzę sensu istnienia dla nich, to taka sztuka dla sztuki mi się nie podoba). Obejrzał bym go ze względu na seksowną Lily Cole, która bardzo ładnie w tym filmie wypadła w roli słodkiej szesnastki. Oj momentami idzie się na jej widok podniecić :-).

ocenił(a) film na 7
heartbreaker_2_2

rzeczywiście film poniżej oczekiwań.

ocenił(a) film na 8
Pan_Znak_Zapytania

Hmm Jak dla mnie świetny film. Ciekawy i wciągający. Piękne zdjęcia i scenografia, ciekawy temat. Dziwią mnie komentarze, nudny, długi, za dużo wątków, zagmatwany, niezrozumiały. Ludzie a co tam jest nudnego, co tam jest niezrozumiałego? Ile wy macie lat, że było dla was za dużo wątków???

ocenił(a) film na 7
monikaa13

racja:))