Szacunek dla aktorów za to, że postanowili przeznaczyć wszystkie dochody z filmu dla córki Heath Ledger'a w celu zabezpieczenia jej finansowej przyszłości.
Moim zdaniem Johnny Depp, Colin Farrell i Jude Law pokazali swoim postanowieniem ile dla nich znaczył Heath i że nie są zachłanni.
Aktorzy zyskali u mnie po plusie :D
Moim zdaniem to głupota przeznaczać dochody z filmu na i tak już bogatą córkę Lengera.Mały jej tatuś zostawił majątek? Nie wydaje mi się.
Mogli lepiej przeznaczyć kase na jakieś domy dziecka a nie robić z bogatej jeszcze bogatszą.Głupota.
Po części racja ale nie wiadomo do końca jak to było z majątkiem Heath'a. Według mnie lepiej że przeznaczyli na dziewczynie niż mieliby powiększać własne majątki bo z tymi domami dziecka to wątpliwa sprawa...
Cały jego majątek przeszedł dla jego matki i rodzeństwa. Testament spisał już w 2003 roku, wtedy nie znał Michelle... więc. Ona i ich córka nie dostały nic. Natomiast rodzina Heath'a obiecała zaopiekować się nimi :)
Gaża jednego aktora starczyła by żeby ustawić do końca życia ze 20 bezdomnych dzieci. A ty wychwalasz ich jak by nie wiem co zrobili. Obdarowywanie bogatej dziewczynki jeszcze większą ilością pieniędzy według Ciebie jest aż tak wspaniałomyślne?? Oczywiście jest to w jakimś stopniu dobre ale nie można ich za to gloryfikować. W takich przypadkach zawsze mnie zastanawia czemu jest tak, że jak ktoś jest biedny to nikt mu nie spieszy z obdarowaniem kasą ale gdy ktoś jest bogaty to staje się jeszcze bogatszy.