Parnassus

The Imaginarium of Doctor Parnassus
2009
6,6 164 tys. ocen
6,6 10 1 163937
6,2 38 krytyków
Parnassus
powrót do forum filmu Parnassus

Film dobry, ale niestety tylko dobry.. Do 8/10 brakowało więcej Deep'a..

ocenił(a) film na 7
goku1701d

Haha to samo powiedziałam wychodząc z kina ;D

ocenił(a) film na 7
goku1701d

Ale to jest Depp ,a nie Deep ;P

PsychicznaSuka

Dżizys!! Oczywiście, że wiem, że Depp.. Jak mogłem tak napisać?? <głupek>
,-p

ocenił(a) film na 7
goku1701d

Akurat Depp kiepściutko zagrał w tym filmie. Poza tym stroił miny takie jak w przypadku odgrywania roli Jacka Sparrow'a w Piratach a rola zupełnie inna.

ocenił(a) film na 8
goku1701d

ochh zgadzam się, juz myślałam, że bedzie go więcej,a tu rozczarwoanie ;p Ale i tak film świetni i zapadnie mi w pamięćl.

użytkownik usunięty
Obbserwatorka

no a mi najbardziej twojej starej brakowalo,

Dla fanów (tez bardzo, bardzo go lubie!) Deppa przypominam, że J. nie miał być tu rolą I planową! Miał byc tylko odłamem tej postaci! Nie można się było spodziewać, że on pojawi się w 80% filmu...myślę, że było go wystarczająco i adekwatnie do sytuacji ;-)

ocenił(a) film na 9
goku1701d

mogłoby go być trochę więcej, Colin np był całkiem długo (uważam, że obaj dobrze sobie poradzili, Judowi za to nie poszło zbyt dobrze). cóż, ja po prostu nigdy nie mam go dosyć. ;D

ocenił(a) film na 9
goku1701d

mogłoby go być trochę więcej, Colin np był całkiem długo (uważam, że obaj dobrze sobie poradzili, Judowi za to nie poszło zbyt dobrze). cóż, ja po prostu nigdy nie mam go dosyć. ;D

goku1701d

U mnie na sali jak Depp się pojawił to były takie ciuchutkie piski, jednak. ;)
Ja aż się w fotelu poprawiłam.
Kocham jego grę aktorską no i też się zawiodłam że zagrał tylko 3 minuty w tym filmie.
Ale cały film podobał mi się bardzo, pomimo tego że nie zrozumiałam do końca końcówki :)

ocenił(a) film na 7
mymiracle2

Johny Depp do pięt Heath Ledger'a w tym filmie nie dorasta.