Akurat Depp kiepściutko zagrał w tym filmie. Poza tym stroił miny takie jak w przypadku odgrywania roli Jacka Sparrow'a w Piratach a rola zupełnie inna.
ochh zgadzam się, juz myślałam, że bedzie go więcej,a tu rozczarwoanie ;p Ale i tak film świetni i zapadnie mi w pamięćl.
Dla fanów (tez bardzo, bardzo go lubie!) Deppa przypominam, że J. nie miał być tu rolą I planową! Miał byc tylko odłamem tej postaci! Nie można się było spodziewać, że on pojawi się w 80% filmu...myślę, że było go wystarczająco i adekwatnie do sytuacji ;-)
mogłoby go być trochę więcej, Colin np był całkiem długo (uważam, że obaj dobrze sobie poradzili, Judowi za to nie poszło zbyt dobrze). cóż, ja po prostu nigdy nie mam go dosyć. ;D
mogłoby go być trochę więcej, Colin np był całkiem długo (uważam, że obaj dobrze sobie poradzili, Judowi za to nie poszło zbyt dobrze). cóż, ja po prostu nigdy nie mam go dosyć. ;D
U mnie na sali jak Depp się pojawił to były takie ciuchutkie piski, jednak. ;)
Ja aż się w fotelu poprawiłam.
Kocham jego grę aktorską no i też się zawiodłam że zagrał tylko 3 minuty w tym filmie.
Ale cały film podobał mi się bardzo, pomimo tego że nie zrozumiałam do końca końcówki :)