Parnassus

The Imaginarium of Doctor Parnassus
2009
6,6 164 tys. ocen
6,6 10 1 163938
6,2 38 krytyków
Parnassus
powrót do forum filmu Parnassus

Czy produkcja geniusza wyobraźni podpory Latającego cyrku starczy by stawić przeciwwagę widowiskowi bez fabuły? Czekam z niecierpliwością

ocenił(a) film na 10
szacun

Oba filmy warte obejrzenia. Są jednak nieporównywalne gdyż każdy z nich
przedstawia inny rodzaj "kina". Ja uważam ze Parnassus o niebo lepszy, na
Avatara zapraszam do 3D bo tylko taki odbiór tego filmu pozwala na
jakikolwiek"zachwyt" nim.

olrajt

Pozdrawiam ignorantów!

ocenił(a) film na 4
szacun

"widowiskowi". Jedno zdanie wystarczy żeby ocenić czy ma sie doczynienia z idotą:)

ocenił(a) film na 4
szacun

"widowiskowi". Jedno zdanie wystarczy żeby się dowiedzieć czy mamy do czynienia z idiotą.

eco91

Bo źle odmienił? Od razu idiota?
Mi też Avatar kompletnie się nie podobał i czekam na prawdziwe kino.

eco91

Nie stawiasz w zdaniu przecinków. Chyba już się domyślasz, jak powinniśmy Cię teraz oceniać. :]

ocenił(a) film na 8
nova012

Ludzie jesteście śmieszni. Besztacie kogoś , bo nie używa przecinków. Gdyby pisał pokemoniastym pismem to rozumiem, ale o czepiać się o jakieś kreseczki? W Przenajświętszej Rzeczpospolitej każdy jest bardziej święty od papieża i uważa że można każdego zgnoić o byle co

Miss_Madeleine

to była ironia, baranie.
zwróciłam uwagę osobie, która obraziła kogoś kilka wpisów wcześniej za podobne "przewinienie". Rany, jeśli nie rozumiesz to powstrzymaj się od głosu...

ocenił(a) film na 8
nova012

jak możesz obrażać mnie i nazywać baranem po jednej krótkiej wypowiedzi? Ironie stosuje praktycznie codziennie więc doskonale wiem czym jest. W twojej wypowiedzi nie zauważyłam jej co nie znaczy że jestem półinteligentem. A ja nie mogę czytać całego forum filmwebu żeby sprawdzać czy ktoś aktualnie besztany nie zjechał kogoś za to samo na innym wątku.
dziękuje, tyle mam do powiedzenia na ten temat

Miss_Madeleine

...czemu bierzesz udział w dyskusji, skoro nie śledzisz jej wątku? nvm. nie było tematu.

ocenił(a) film na 7
szacun

Avatar niestety podobal mi sie o niebo bardziej. Mial w sobie to cos, czego niestety "Parnassus'owi" zabraklo. Ale byl dobry - nie zaprzecze.