Parnassus

The Imaginarium of Doctor Parnassus
2009
6,6 164 tys. ocen
6,6 10 1 163938
6,2 38 krytyków
Parnassus
powrót do forum filmu Parnassus

mi sie podobal

ocenił(a) film na 8

dla mnie film byl na prawde niezly. mimo, ze przy tego typu produkcjach przewaznie rozwazam co jest gorsze - isc na zakupy z dziewczyna czy siedziec tu i cierpiec. przy parnasusie nie nudzilem sie, nie bylo mi zle i nie poczulem sie zgwalcony przez choreografie. jest po prostu fajny. gra aktorska stoi, moim zdaniem, na wysokim poziomie. wszyscy aktorzy byli w stanie sprostac wyzwaniu i utozsamili sie bezblednie z charakterem granej roli, innymi slowy - zagrali jakby rzeczywiscie byli jedna i ta sama osoba. bajeczne miejsca, w ktore przenosi nas historia sa swietnie skonfrontowane z szara rzeczywistoscia w jakiej wszyscy zyjemy. ciezko nie zadac sobie pytania - gdzie jest parnasus i jak moge wejsc do jego fantastycznej wyobrazni? :)

Carousel

zgodze sie:) aktorzy zagrali rewelacyjnie, mi bardzo sie podobała muzyka jaka jest w filmie , wielki szacunek za taki film, moze bedzie jakies wyróznienie dla tego filmu? oby tak sie stało

Carousel

mi też sie podobalen film, dobry ale nie rewelacyjny, muza caliem niezła, aktorzy zagrali dobrze,