no, no. premiera filmu już za 2 tygodnie. zwiastun wyszedł rewelacyjnie i wiele osób skusi na pójdzie do kina. ja osobiście nie mogę się doczekać. a wy? :)
oj tak, zwiastun jak najbardziej obiecujący ^^
czekałam na ten film baaardzo długo. w pewnym momencie obawiałam się nawet, że na polską premierę nie mamy co liczyć...
cieszę się tym bardziej, że zobaczę go już w Sylwestra. (przedpremierowo w kinoplexie xP)
powiem szczerze, że też tak na początku myślałam. ale na szczęście się myliłam. w sumie to myliłyśmy. xD
faaajnie masz. mam nadzieję, że napiszesz jak wrażenie po seansie. ;)
ja też, zwiastun jest świetny. myślę że te przemiany tonego wyjdą rewelacyjnie, swietny pomysl zeby ledgera nie zastapil 1 aktor tylko 3. myslę ze niedługo pojawi sie wiele tematow z opiniami ktora przemiana jest najlepsza. ja osobiście liczę na deppa jako tego ulubionego ale może inni mnie zaskoczą:) zobaczymy;p
Ja jak zobaczyłam zwiastun to sobie powiedziałam : muszę to zobaczyć ! I na pewno zobaczę, bo zapowiada się rewelacyjnie ! Na pewno się nie zawiodę.
Widziałam film wczoraj:) Dobry, ale nie rewelacyjny. Czuję niedosyt po seansie. Jude Low wypadł, moim zdaniem, najsłabiej.