Pasja

The Passion of the Christ
2004
7,5 242 tys. ocen
7,5 10 1 242188
6,8 42 krytyków
Pasja
powrót do forum filmu Pasja

... się podniecają. Jacyś sadyści, nauczyciele od religii i inni idioci. Nie wiem jak coś takiego może się podobać - chcecie to sobie obejżcie Kill BiLL to samo tylko że zamist Chrytusa jest Uma Thurman: Panna Młoda (a.k.a. Black Mamba) I to byłoby na tyle, nie pisze tego postu żeby wywołac jakąś sensacje, jestem kinomanem i nie podobają mi się takie filmy, które robione są wylącznie dla pieniędzy ceną chrześcijańskiej wiary.

ocenił(a) film na 7

Oczywiście jesteś następnym, który nie zrozumiał tego przesłania. A i idiotą nie jestem... Ale cóż to jest forum i każdy może wyrazić swoją opinię...

Widzisz dyrektorku. jesteś pozbawiony intelektu ale my wiemy że tacy jak ty istnieją. I na takich jak Ty nie trzeba zwracać uwagi. Sami wygina jak robaki. Powiem ci coś. Specjalnie piszę co tyczy ciebie z małej literki . Powiem wię coś ci. ten film jest dla inteligentnych i nie wim jakim sposobem ty znalazłeś się wśród oglądających. ty wolisz oglądać o rzeźnikach z manchatanu lub jakieś tam podobne. Ten Film mówi o okrucieństwie człowieka za wszelką cenę. Wiesz już człowieczku? Jeśli nie dotarły moje proste słowa do ciebie to mam propozycję. Usuń się z widoku. Tak będzie lepiej dla potomnych. Uwierz mi jeśli w coś chcesz wierzyć. Pomyśl chociaż troszkę. naklepiesz takich podobnych sobie i co oni będą robić na tym świecie? Będą szeżyć bzdury i chodzić w brunatnych koszulach z logo LPR u albo młodzierzy wszech. i Co z nimi mamy wtedy zrobić? Do gazu? Nie. Ale pomyśl o swoich plemnikach troszkę. Lepiej wal na ziemię.