Pasja

The Passion of the Christ
2004
7,5 242 tys. ocen
7,5 10 1 242188
6,8 42 krytyków
Pasja
powrót do forum filmu Pasja

O schylmy czoła, uznajmy wyższość - On wszelako posiadł wszelką wiedzę - oddajmy więc cześć i chwałę impactorowi - BO ON WIE że BOGA NIE MA - jest tylko impactor i jego wiedza - to jedyna istota wszechrozumna, która w przeciwieństwie do katolików przestudiowała i przeanalizowała Biblię, zaś Bibli to stek bzdur - do sprawdzenia w temacie "biblii w 5 minut" - o chwała Ci impactorze - Boga nie ma - jest tylko wszechinteligrnty impactor..."CZuy powiniueneś wierzyć w Bogaaaaa ????" niEEE!!!!

RogerVerbalKint

Chociaż gdzieniegdzie przesadziłeś z sarkazmem np. "On wszelako posiadł wszelką wiedzę" lub "BO ON WIE że BOGA NIE MA", to powiem Ci, że od słów : "... która w przeciwieństwie do katolików" masz całkowitą rację.

kohamusa

Ale chyba wszechinteligencja nie jest możliwa. Impactor to chyba nie nadczłowiek

ktos111

Wszechinteligencja nie jest możliwa. Oczywiście, wierzący w bóstwa mają na ten temat odmienne zdanie.
.....
Impactor to na pewno nie nadczłowiek, ale posiadł "nadwiedzę" o Biblii, religii chrześcijańskiej i wierze w Jahwe.
Określenie "nadwiedza" jest tu uzasadnione ze względu na wiedzę zerową samych wierzących.

ocenił(a) film na 1
RogerVerbalKint

Rogerek, wybacz że nie na temat zaśmiecam twój wątek swoja prywatą, ale on i tak jest przecież śmieciowy.
No wiesz - już lepiej za piszę tu (absolutnie NIE DO CIEBIE, tylko twoich ewentualnych gości ), niż u Impaktora;)

...otóż chodzi mi o pomoc ze znalezieniem polskojęzycznego forum/ strony, albo chociaż jakiegoś obszernego artykułu/eseju opracowania przekrojowego, bardziej rozwiniętego niz na wiki.
Który to ów tekst nie będzie tendencyjnym paszkwilem na idee tranhumanizmu, czy jakimś wręcz wypierdzinami domorosłych ignorantów, apologetów i innych oszustów w czarnych sukienkach.

ocenił(a) film na 1
gienek1

Ktoś coś pomoże?

ocenił(a) film na 1
gienek1

Jeszcze jedno "geniqalne" pytanie. Załozyłem sobie konto na Świni i nie mogę pisać postów Co trzeba zrobić żeby tam moża było po prostu pisać posty?

Sorki rogerekjeszcze raz, alre twój temat wydaje misię idealnym miejscem na spamowanie takimi bzdetami jak moje "problemy". mam nadziejęże się nie obrazisz Słoneczko;)***