Pasja

The Passion of the Christ
2004
7,5 242 tys. ocen
7,5 10 1 242206
6,8 42 krytyków
Pasja
powrót do forum filmu Pasja

Cholera... sorry, że opowiedziałem Wam zakończenie ;)))))))))))))

nietzsche

:):):):):):):):):):):):):):):) na pewno nikt sie tego nie domyślił :):):)

użytkownik usunięty
nietzsche

kurcze, a już miałem oglądnąć no ale jak znam zakończenie to po co ;-)

Haaaaaaaaaaaaaaaaa podoba mi się twój komentaz bo film jest żenujący i zasługuje na taki cynizm.

użytkownik usunięty
nietzsche

:D czemu kalmiesz - przeciez on jeszcze pozniej wstal :P

użytkownik usunięty

bo niektorzy pokurwiency nie maja sie z czego smiac

użytkownik usunięty

Czy autor ostatniego komentarza uważa się za katolika? Z tego co kojaże - niezbyt po katolicku to okazuje....

użytkownik usunięty

A czego ty chcesz? na głupie komentarze głupie odpowiedzi. GŁÓWNY BOHATER GINIE W KOŃCÓWCE a niech i ginie, fakt zmartwychwstania sie dokonał i możecie sobie pisać co chcecie...

użytkownik usunięty
nietzsche

Piękny komentarz - należy się wszystkim fanatycznym katolom, szczególnie w Święta:) Pozdrawiam!

użytkownik usunięty

Ja jestem dumny z tego że jestem Katolikiem, i tobie nic do tego, po za tym jak i tak nie wierzysz w Chrystusa, to będziesz zawsze wyśmiewał sie z wszystkiego co jest z tym związane, więc twoje uszczypliwości są do niczego. A jak na forum nie daj Boże, katolik przeklnie, to od razu "wiara jest do niczego, bo i tak przeklinaja" odezwali się "grzeczni ateiści" jak nie jesteś wierzący to po jakiego grzyba komentujesz film związany własnie z wiarą ?? Chyba żeby tylko się pośmiać, i tyle.... pomysl czasami o tym co robisz.