Czekam na jakąś przejmująca historię o gejach w plemieniu Australopiteków
i ty znowu tutaj? co do poziomu umysłowego to niestety chłopie (była idiotko) twój nie ma poziomu..
a co do założyciela postu, mylisz się, to będzie dramat o bezprawnie wygnanym członku klanu przez grupę żydowskich australopiteków trzymających władzę przy ognisku...
Patrząc na twoje posty nachodzi mnie tylko jedno zdanie: znowu pusty dzwon dudni...
widziałeś kiedyś gdzieś pełny dzwon???
moje posty są, były i będą pełne argumentacji ale tylko i wyłącznie w stosunku do użytkowników dla których warto jest marnować czas na ich przedstawienie, powyższy user to idiota, więc nie warto, koniec, kropka.
No proszę co za mądrala, dzwon dzwoni a nie dudni! Szok! To może mi jeszcze wyjaśnisz jaka jest różnica między "dudnieniem" a "dzwonieniem"? Gwoli wyjaśnienia, jak przyłożysz w pusty dzwon to on ciszej lub głośniej zadudni. No, jednak Ty jesteś "mondrzejszy" więc już się kalam łaskawie i więcej Ciebie pouczał nie będę.
W każdym razie cokolwiek napiszesz, jak zwykle i tak nie będzie miało sensu, więc jako moją odpowiedź na swoje posty możesz zawsze dodać przytoczone przeze mnie w poprzednim poście zdanie. Tak więc pisz co Tobie się rzewnie podoba "wykształciuchu". Powodzenia w swojej "batalii".