Pasja

The Passion of the Christ
2004
7,5 242 tys. ocen
7,5 10 1 242188
6,8 42 krytyków
Pasja
powrót do forum filmu Pasja

Czekam na jakąś przejmująca historię o gejach w plemieniu Australopiteków

moryc

to ostanie byłoby na twoim poziomie umysłowym sądzę...

użytkownik usunięty
Moriquendi

i ty znowu tutaj? co do poziomu umysłowego to niestety chłopie (była idiotko) twój nie ma poziomu..

a co do założyciela postu, mylisz się, to będzie dramat o bezprawnie wygnanym członku klanu przez grupę żydowskich australopiteków trzymających władzę przy ognisku...

O pasujecie do siebie 2 debile "znającie" się na kinie

użytkownik usunięty
Moriquendi

bybajmniej nie tak jak ty, całe szczęście

użytkownik usunięty

*bynajmniej - literówka

ocenił(a) film na 10

Patrząc na twoje posty nachodzi mnie tylko jedno zdanie: znowu pusty dzwon dudni...

użytkownik usunięty
Elof

widziałeś kiedyś gdzieś pełny dzwon???

moje posty są, były i będą pełne argumentacji ale tylko i wyłącznie w stosunku do użytkowników dla których warto jest marnować czas na ich przedstawienie, powyższy user to idiota, więc nie warto, koniec, kropka.

użytkownik usunięty
Elof

... i dzwony nie dudnią, dzwonią chłopie, dzwonią,

ocenił(a) film na 10

No proszę co za mądrala, dzwon dzwoni a nie dudni! Szok! To może mi jeszcze wyjaśnisz jaka jest różnica między "dudnieniem" a "dzwonieniem"? Gwoli wyjaśnienia, jak przyłożysz w pusty dzwon to on ciszej lub głośniej zadudni. No, jednak Ty jesteś "mondrzejszy" więc już się kalam łaskawie i więcej Ciebie pouczał nie będę.

W każdym razie cokolwiek napiszesz, jak zwykle i tak nie będzie miało sensu, więc jako moją odpowiedź na swoje posty możesz zawsze dodać przytoczone przeze mnie w poprzednim poście zdanie. Tak więc pisz co Tobie się rzewnie podoba "wykształciuchu". Powodzenia w swojej "batalii".

użytkownik usunięty
Elof

twoje posty biją na łeb na szyję polotem, humorem i elokwencją

to żart, uwierzyłeś?