Po prostu dziwactwo. Człowiek nie ma tyle krwii, a poza tym to film nastawiony na efekt zwany jako wstrząśnięcie i pranie mózgu.
http://www.youtube.com/watch?v=tcdJcrGJ97M - mój koment!
Nastala moda na kabałe, scientyzm od dawna i moda na bycie ateista. Ty moze lepiej zacznij s-f komentowac, poczekaj pewnie niedlugo wypuszcza Metal Gear Solid, bedziesz mial co punktowac. Spokojnie 9/10 za film, lacznie z ze swietna gra i idealna rola do tego filmu J.Caviezel'a. Jak dla mnie-nie idealnego-chrzescijanina film swietny.
Autorze! Ty gamoniu.
Co do mody na bycie ateistą to się zgadzam. Debile wstydzą się Boga, albo ich to nudzi. Wyjdzie piosenka ateistyczna to takie dzieci od razu chca odpychac przez nia Boga. Nie umieja słuchac muzyki bez głupiego udawania bycia kimś ważnym dla zespolu przez odepchniecie Boga.
To tylko dzieci, nic nie rozumieją. Olac ich. Nienawidzę głopoty ludzkiej.
Każdny głupiec woli prostrza drogę, bo wierzyc w Boga, znaczy stosowac sie do jego zasad. A gdyby chcieli życ z Bogiem, to przeszkadzało by im sumienie, że grzeszą. Lepiej mówic, że nie ma Boga, by nie myślec o konsekwencji swoich grzechów. To głupota, bo KAZDY ZOSTANIE Z NICH ROZLICZONY - kwestia bardzo krótkiego czasu .
To diabły, bawią sie przez chwilę, skacząc, plując, a pózniej wiecznosc w czarnym, ponurym, psychopatycznym piekle smarzyc sie.
Zycze milej zabawy ateisci. Obyscie mieli jakies wytlumaczenie na swoje winy po smierci, bo zapewne bedziecie chcieli ich urzyc . ( teraz to mi sie niezle zachcialo smiac hahaha =) )
Hmm... Nie wiem jaką religie wyznajesz ale ta wypowiedź ma w sobie trochę zawartych grzechów jak np. Szykanowenie jednej grypu społecznej, uznawanie ich za głupszych z powodu innych poglądów co do kwesti duchowych, a np. śmiech na końcu pokazuje egoizm i przekonanie że twoje poglądy są jedynymi słusznymi. Dla mnie osobiście jest to bez znaczenia czy ktoś wierzy w Boga, w Allaha, w Ewolucje, Budde czy tam latające shpagetti czy zjaranego raste z twarzą pokemona. Jeśłi miałbym być po śmierci potepiony, nie za to jaki jestem tylko za swoją wiare lub jej brak, to by było lekko bez sensu. Załóżmy że wyznawcy Islamu mają racje. W takim razie Chrześcijanie i inni są skazani na potępienie. Dlatego uważam, ze kłótnie, generalnie pomiędzy Ateistami i chrześcijanami są bez sensu. Ateiści(a raczej częśc która pisze na forach gdzie 3/4 to poprostu trole) piszą że chrześcijanie są ciemni ze wierzą a chrześcijanie(taka sama sytuacja co z Ateistami, 3/4 to tylko prowokacje) że to Ateiści są ciemni. Jesteśmy ludźmi i nie patrzmy na to że ty jestes Ateistą, ciebie nie znam, nie akceptuje, mam cie gdzieś, giń przepadnij, zabij ise bo i tak jesteś potępiony. Ten świat i tak jest już za bardzo pokręcony.
benburney - z takim podejściem do innych ludzi, to niech Bóg się nad tobą zlituje. Jak dla mnie lepszy tolerancyjny ateista, od chamskiego katolika.
A rozliczani będziemy z czynów, a nie pustych słów, więc lepiej powstrzymaj ten swój głupi śmieszek.
Film niby dobry, ale oceny nie wystawiłem. Nie lubię kiedy ktoś używa wiary do trzepania kasy. Krew, przemoc, widowisko, a wszystko to żeby przyciągnąć ludzi do kin. Ten film nie uczyni ich lepszymi ludźmi.
HAHAHAHAHA. Szacunek dla ateistów, którym brakuje szacunku dla Boga. Nic złego nie napisałem. Chyba, że was to poruszyło. Ateisci tolerancyjni, którzy ogladają pasje i mają swoje uwagi ? HHAAHAHAHA. Po co im to ? Po co komentują ? Przeciez ich Bog nie obchodzi. Może szukają zaczepki, albo chcą byc zauważeni ? HAHAHA.. Ale słabłe z was owieczki. "nie wiem jaką wiare wyznajesz " - haha. Wez gosciu sie schowaj i nie udawaj, że jesteś taki tolerencyjy. Pewnie klniesz jak większosc ludzi. Bycie debilem jest normalne,przecież mówisz tak do swojego kolegi. Jestem pewny hahahaa. A teraz płacze, i pisze "nie wiem jaka wiare wyznajesz" - hahaha. Co za leszczyna. Mówie ci, idz na sołownie do swoich ziomków w kampurze hahaa. Nie, czekaj. Wez może idz pod blok, tam jest twoje i twoich kupli miejsce. Co za leszcze. Nie wchodze już tu, bo emocje puszczaja.
O szok, co za - wybaczcie, ale wyspowiadam sie z tego - IDIOCI HAHAHAHAHA........... Wuuuuuuuuuuu... HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA... Jestem ateistą, wierze w słońce hahahahahahahahahahahahahahahahahaha. O Men, ratujcie mnie przed wami, bo nie chce sie zapasc.