Przestańcie tworzyć bezsensowne dyskusje o wierze, od tego są odpowiednie fora, ale nie Filmweb. Tu się ocenia filmy, a nie światopogląd, moi drodzy.
Bo oglądałam go bardzo dawno, stąd brak oceny :] Chciałam sobie poczytać opinie, a widzę tu bezsensowne, idiotyczne i nierzeczowe dysputy. Stąd mój protest.
To prawda, niestety. Ja swój komentarz napisałem jakiś miesiąc temu i nikt nie odpisał. Może jest nudny. Ale chyba zapomniałem kogoś obrazić;) Jeśli masz ochote to przeczytaj go i napisz co Ty o filmie myślisz - tak z perspektywy czasu. Obecnie jestem chyba jakiś 15 jak otworzysz całą "dyskusję". Ale nie obrażę się jak to olejesz:) Pozdrawiam.
Niestety z tego co widzę to właśnie takie tematy mają największe " wzięcie". Rozpisują się nieraz na 9 stron a i tak z tego nic nie wychodzi tylko się przekrzykują i wyzywają.
"Momopyszczek" ma rację jak nikogo nie obrazisz to nie ma dyskusji. Wiele razy się spotkałam z takimi prowokacjami ale je olewałam poco mam sobie nerwy i humor psuć wolę poczytać niektóre bzdury a powiem wam że niektóre wypowiedzi są lepsze niż kabaret.
Pozdrawiam wszystkich.