Pasja

The Passion of the Christ
2004
7,5 242 tys. ocen
7,5 10 1 242195
6,8 42 krytyków
Pasja
powrót do forum filmu Pasja

Porażka

ocenił(a) film na 4

Dla mnie ten film jest bardzo przereklamowany.Nie wzruszyłam się na nim wcale.A skupić i płakać można czytając Biblię,a nie oglądając tą słabiznę.Amerykanizacja psuje wartości niektórych...

szynszyl666

Jeśli oglądając ten film, choć trochę nie wzruszyłaś się ani nie przejęłaś to szczerze Ci gratuluję.
Pozostaw swoje cenne komentarze dla siebie i nie wypisuj chociaż takich głupstw, że : "film jest bardzo przereklamowany".

ocenił(a) film na 3
Ofeflia

Ten film jest przereklamowany !
i to jest właśnie miejsce na komantarze o nim a ty nie musisz sie z nimi zgadzać ale nie zabraniaj komuś mieć innego zdania

ocenił(a) film na 8
apok97

co rozumiesz przez przereklamowany? jesli taki obraz mimo ze przerobiony na potrzeby hollywoodu i przezarty komercja nie wywolal w tobie zadnych konkretnych emocji( mam na mysli wzruszenie albo chociaz refleksje nad istota meki panskiej - spodziewam sie ze nawet to za duzo wiec moze chociaz nad przyczyna okrucienstwa ludzi?) to sory ale nie pojmuje jak zepsuci i przesiaknieci materializmem i pycha sa dzis ludzie. niewiarygodne. ja nie moglam opanowac sie od placzu.

ocenił(a) film na 9
apok97

... przereklamowany to może być Avatar albo Vizir :))), ale na pewno nie "PASJA"... inna sprawa to czy film Ci się podoba czy nie ...

ocenił(a) film na 3
gisby

nie podoba misię !
Nie cierpię okrucieństwa na ekranie zwłaszcza pokazywanego w ten sposób .
I nie wzbudza to we mnie płaczu tylko obrzydzenie dla twórców filmu.

apok97

Jak czytam to nie wierzę.
Ja też nie znoszę okrucieństwa ale to nie jest byle jaki film gangsterski tylko oparty na faktach, pokazujący mękę Pańską !
Tu nie ma się nic komu podobać. Chodzi o jakieś refleksje, wzruszenie itp. a nie "ten film jest przereklamowany bo jest okrutny" :/

Ofeflia

http://www.youtube.com/watch?v=tcdJcrGJ97M - wiem zę to was wkurzy fanatycy.

ocenił(a) film na 8
Solidus_Snake

Jaki cel miał ten post powyżej. Pokazanie wszystkim własnej głupoty i niedojrzałości intelektualnej? Gratuluję, udało Ci się!

cyklosarin

Solidus_Snake akurat znam i lubię Judas Priest i jestem wierzący i praktykujący w czy problem?