Pasja

The Passion of the Christ
2004
7,5 242 tys. ocen
7,5 10 1 242212
6,8 42 krytyków
Pasja
powrót do forum filmu Pasja

jak czytam to co tu piszecie....

Krytyka dotycząca filmu wynika z waszej głupoty i wrodzonego debilizmu.
Współczuje każdemu, kto ma złe zdanie o filmie gdyż świadczy to o ograniczonej liczbie szarych komórek w jego pustym mózgu.

Żal mi was....

użytkownik usunięty
Wielki_3

Takie czasy – jemy samą chemię przez co w głowach mamy zmutowane nie nadające się do racjonalnego wykorzystania komórki.

użytkownik usunięty
Wielki_3

Jakby ktoś potrzebował to znam lekarza ze szpitala psychiatrycznego. Kilku Może pomóc.

ocenił(a) film na 10
Wielki_3

Inteligencją za to błysnął osobnik, który jako argumentacji do obrony filmu używa bluzgania na tych, którzy śmieli go nie docenić, po czym wylogowuje się i sam sobie odpowiada.
Chciałeś, geniuszu o liczbie szarych komórek dążącej do nieskończoności, stworzyć wrażenie, że ktoś Ci odpowiedział, to trzeba było odczekać choć kilka godzin, a nie dopisywać się odpowiednio po minucie i dwóch od zamieszczenia posta...

Dla jasności. "Pasja" mi się podobała, ale wstyd mi się robi, że przez to ląduję w tym samym koszyku co Ty, prymitywie...

ocenił(a) film na 10
Pjotrus

Dokładnie.

Chociaż może kolegi nie doceniamy... Może jego popularność jest tak wielka, że są ludzie śledzący z zapartym tchem jego poczynania i odpowiadający na jego posty już po 30 sekundach...
Chociaż widząc treść rzeczonego wpisu, nie wydaje mi się, żeby była to prawda.

A co do lądowania w jednym koszyku: mam nadzieję, że inni zdają sobie sprawę, że jednostka ogółu nie czyni... Ale aż wstyd, masz rację.

pozdrawiam