ten film jest antyreligijny. naprawde. zastanówcie sie choc troche. w zadnym razie nie pokazywac dzieciom.lepiej poczytajcie ewangelie a z pasja i radiem maryja dajcie sobie spokój
jest taki z bardzo prostego powodu. zamiast próbowac tłumaczyc to co jest podwalina religii-czyli miłosc blizniego, kontakt z bogiem ,mestwo i odwage pokazuje jedynie ekstremalna przemoc i budzi zle emocje. film pasja skupia sie na cilee a nie na duchu i tez cielesny niemal fizjologiczny jest odbiór tego filmu. a to ze puszczaja go w telewizji przed dwunasta i za zgoda rodziców uwazam za skandal
Ten film ma na celu ukazanie cierpienia Jezusa, z tego gatunku było multum filmów ale ten był najlepszy. A z ty puszczaniem w telewizji to co masz do tego? Mama nie pozwoliła oglądać???
mam do tego półmuzgu ze jestem ciakawy jak bys wytłumaczył szesciolatkowi co sie dzieje na ekranie. a pewnie w naszym pieknym kraju nie zabrakło wesołych rodzinek ogladajacych ten film
Bo kurwa pojebie dzieci powinny chodzić spać o dziewiątej, a nie iść spać razem z rodzicami, a i jeszcze jedno, jak ktoś ma mądrych rodziców to albo jakoś wytłumaczą, albo nie pozwolą oglądać... Proste?! A i ja przynajmniej mam pół mózgu, a ty wcale, skoro robisz problem o której go puszczają...Żal mi cie:///