świetny film , który uderza w samą wiarę, daje dużo do przemyśleń
trezba tylko się w niego wczuć
Wydaje mi sie, ze jesli chodzi o tematyke chrzescijanska to juz chocby i "Jezus z Nazaretu" byl duzo lepszy.
Na "Pasji" nie ma niczego co mozna by przemyslec. :)
Wszędzie cię pełno na forum „Mroczny Budda” z twoimi durnymi komentarzami. Mógłbyś przestać grać na nerwach porządnych ludzi swoimi kretyńsko idiotycznymi komentarzami.
i tu sie mylisz , daje bardzo duzo do przemylenia, powtorze sie - trzeba tylko sie wczuc
Kwestia gustow. :)
Jedni wola nauki wygloszone za zycia, inni wola ostatnie chwile tegoz zycia obejrzec.
Wszędzie cię pełno na forum „Mroczny Budda” z twoimi durnymi komentarzami. Mógłbyś przestać grać na nerwach porządnych ludzi swoimi kretyńsko idiotycznymi komentarzami.
hahaha
Najbardziej podoba mi sie epitet "kretynsko-idiotyczny". Radze popracowac nad zasobem slownictwa i przede wszystkim nad kultura wypowiedzi.
Co to ja chcialem? ach tak.
*PLONK* :-)
ta... masz racje ...kwestia gustu......
i nie w tym sek zeby wpierac komus swoje poglądy, bynajmniej nie mam takiego zamiaru aczkolwiek uważam że przesłanie tego filmu jest ogromne i kazdy moze wyciągnac jakies wnioski dla siebie ;wydaje mi sie ze po filmie powinno sie spojrzec choć raz na siebie troszku krytyczniej- z innej strony, i ocenic Chrystusa przez pryzmat tego co dla nas zrobil
peace