PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10723}

Peacemaker

The Peacemaker
1997
6,4 22 tys. ocen
6,4 10 1 21708
5,1 7 krytyków
Peacemaker
powrót do forum filmu Peacemaker

Oglądać można tylko z wyłczeniem myślenia. Szaleniec zdołał namówić (przeplacić) w miarę rozsądnych osobników by mu dostaczyli bombe (swoją drogą zapalmiki plutonowe to są chyba w "wodrówkach")
Chciał zniszczyć ONZ by ogłosić, że chce żyć jak dawniej!
I od kiedy to wyżsi urzędnicy (Kidman) ganiają po ulicach z jednostkami specjalnymi?

ocenił(a) film na 10
Bonnald

a może jakbyś właczył to myślenie to byś pojął o co chodzi. Że to był czas kiedy Rosja i Usa się częściowo rozbajały. A ten rusek -to wcale nie był rozsądny tylko chytry. Jakbyś oglądał uważnie to byś zauważył, że jedną bombę zdetonował(a to nie było mądre) i chciał sprzedać wszystkie 9 bomb każdemu kto mu dobrze zapłacił. Na tą jedną bombę już znalazł kupca i go wcale nie interesowało na co gościowi ta bomba, byleby kase dostać. A wyższy urzędnik(Kidman) -jak to określiłeś- wcale nie była zwykłym urzędnikiem - zna się na bombach i to ona ją rozboiła(przynajmnej częsciowo).

Bonnald

... generalnie nie wiem czy to można nazwać zapalnikiem... to poprostu bomba jądrowa, w której umieszczono materiał do syntezy jądrowej... nie wiem :) Pozdrawiam ;P :).. więc masz rację... tylko nie wiem :D no tak :) to chyba można nazwać zapalnikiem :D:D...

ocenił(a) film na 8
Bonnald

Kidman była dowódcą operacji, miała prawo wskoczyć w samochód w tamtym momencie, to była Jej decyzja