Całkiem przyjemny film na wieczór tyle w skrócie mozna powiedzieć takze zdecydownie polecam
Mi również się podoba, tylko strasznie irytuje rola Dani Ramirez - gra mega idiotkę ;).
hehe no troche, faktycznie film bardzo fajny fajna fabuła walki realistyczne no i git,wreszcie jakis dobry film akcji anie same gnioty polecam!
Zgadzam się co do kwestii Dani Gra beznadziejnie beznadziejną i niepotrzebną role w Tym filmie
niestety nie zgodze sie z wami
słabo wyreżyserowany i nie przynosi żadnych wartości ani refleksji - milosc do "brata" kontra "profesjonalizm" - znam wiele o wiele lepszych filmów o tej tematyce. próbowali nadrobic efektami i muzyką ale IMHO nic nie uratowalo.
podsumowujac... ot jedno wielkie mordobicie i zabijanie - momentami aż rażące swoja bezsensownoscia
Ja również się nie zgodzę. Nie wiem jak ten film mógł wam przypaść do gustu. Nieprzekonywujący, walki wcale nie były realne, jako jeden z wielu przykładów (chińczyk dostał 4 sierpy od ruska i kopa w ryj, po czym podniósł się z krzesła jak gdyby nigdy nic, jak gdyby go tamten połaskotał, zero śladów na twarzy), kamera skacze jakby operatorzy kręcili po niezłej imprezce, przez co sceny walki są dynamiczne ale tak naprawdę nic nie widać, na dodatek aktorzy grają jak... nie co ja mówię, nie grają... 2/10