PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=297047}

Piątek 13-go

Friday the 13th
2009
5,5 43 tys. ocen
5,5 10 1 43348
3,7 23 krytyków
Piątek 13-go
powrót do forum filmu Piątek 13-go

Niech każdy wpisuje, który Jason mu się najbardziej podobał i dlaczego własnie ten z 7ki (the new blood) ;D

Wd mnie najlepiej wygladał wyżej wymienionej 7ce, 8ce i X'e(wersja pierwotna) łatwo zauważyć że w tych częściach Jasona grał Kane Hodder i to on najlepiej wyglądał w tej roli(grał też w 9tce, ale tam jason był zupełnie popierdolony przez scenarzystów)

dodam jeszcze Freddy vs Jason, i w 4ce(Final Chapter) był znośny.

Co do wyglądu nowego Jasona na obecnej focie, to jestem zdruzgotany, ale nie załamuje się, bo pierwsze jego foty z FvJ też były katastrofalne, a później okazało się że Jason jest na wypasie ;D.

ocenił(a) film na 8
FvJ

Kane Hodder był najlepszy w roli Jasona :))
Wygląd Jasona podobał mi się najbardziej paradoksalnie w części która akurat najmniej mi się podobała a mianowicie w VII cz. Jason Take A Manhattan.
Jakoś najbardziej oddawał groze :))

ocenił(a) film na 8
_Lennox_

PRZEPRASZAM w części VIII oczywiście :))

ocenił(a) film na 7
_Lennox_

a pamiętasz scene w VIII jak Jason w barze, takiego przypakowanego kucharza rzuca o lustro- tym kimś był Ken Kirzinger który grał Jasona w Freedy vs Jason ;)

ocenił(a) film na 3
FvJ

Mi się najbardziej podobał Jason z VII części, był chyba najmroczniejszy, ale w masce, bo jak zdjął maskę to już taki sztuczny :)

ocenił(a) film na 7
chojrak

Masz gust chłopie! w VII był najlepszy Jason ever.....i równierz zgadzam się że bez maski było znacznie gorzej, ale tak było w każdej części...Jason bez maski traci całą swoją magiczną aurę za którą uwielbiłem ta postać ;D