Wersja DVD - jeśli dobrze się dokopałem - premiera ponoć ma być 16 czerwca. [info IMDB.com].
link: http://www.imdb.com/title/tt0758746/news#ni0760951
Czwarty artykuł od góry.
Generalnie wyjdą 3 wersje - normalna DVD, Killer Cut DVD oraz Blue Ray.
DVD zawierać będzie wersję wide screen.
Killer Cut DVD zawierać będzie:
- wersję "uncut" - dłuższą o 8 minut,
- "slashed scenes";]
- "odrodzenie Jasona Vorheesa"
Blue Ray:
- obie wersje filmu [widescreen i uncut version],
- "slashed scenes";]
- "odrodzenie Jasona Vorheesa"
plus:
- Terror Trivia Track, zawierającą montaż "making-the-picture-in-picture",
- porównanie remake i starych Piątków, w świetle remake'u,
- 7 najlepszych zabójstw "od kulis";]
Ponoć więcej na temat kolejnych dodatków wkrótce.
Pozdrawiam
Amazon twierdzi ze Friday the 13th na DVD wyjdzie dopiero 27 lipca :/
Wole wersje imdb :) musimy cierpliwie czekac :D pozdrawiam.
no to fucktycznie lipton by byl. i tak wystarczająco dlugo czekamy na premiere kinowa. ostatnio w kinie pytalem kiedy u nas będzie [biała podlaska] to nic nie wiedza. pieknie. tak wiec wlasnie dziekujemy polskim dystrybutorom, i tym sposobem obejrzalem f13 w TS'ie. dosc mam czekania i czucia ze jestem w tyle za mongolia i innymi.wolny czas uzupelniam halloween collection [wszystkie plus remake]. F13 tez calutką mam. czas zaopatrzyc sie w texanskie masakry [stare i nowe] i odliczac dni do premiery. wybiorę się do kina mimo wszystko na film, wielbiciele F13 MUSZĄ pójsc. "Jasiek" wymiata i wraca w wielkim stylu..peace
Ja na szczescie widzialam Friday the 13th w piatek 13 lutego :D bardzo
mi sie podobal i juz nie moge sie doczekac kiedy wyjdzie na dvd :) Jason
w nowym wydaniu jest SUPER :D
Ponczo a jaka wersja jest w tym TS? Bo też czekam na dvd bo u mnie w mieście to na pewno nie dadzą tego w kinie, ale aż do lipca czekać??
normalna kinówka jest w TS'ie. nawet w jednej chwili widac ludzi ale to tylko raz. poza tym jakosc znosna. dzwiek [charakterystyczny dla kinowek z szumem ] ale da sie obejrzec. do kina i tak pojde. natomiast te napakowane edycje - wyjda w USA 16 czerwca. ja raczej sobie zamowie albo na e-bayu poszukam.chyba ze skorzystasz z "wypożyczalni";];] zanim nasza rodzima wersja DVD wyjdzie to tez pewnie poczekamy. i watpie zeby tyle dodatkow bylo. pozdro