nie moge sie doczekac mam nadzieje ze nie spierdola tego i nie wyjdzie cos w stylu Jason X ;/
ja wlasnie licze ze remake piatku trzynastego 2 bedzie tak samo swietny jak remake Halloweenu a co do Jasona X to wg mnie byl calkiem dobry i oryginalny :)
oryginalny??????????? Jason X byl takim kiczem ze nie wiedzialem co robic... czy ogladac dalej , czy plakac nad zmarnowanym czasem , moze wyl film po pierwszych 15 min...;/
Wypowiedzi " Stefaniaka " a co do Jasona X to wg mnie był całkiem dobry i oryginalny :) Po prostu Bez komentarza bo szkoda słów.
Zgadzam się z Kubełkiem09... w 100%.
Pozdro.
Dla mnie najważniejsze jest, że główną rolę zagta Jared Padalecki... Kocham go!! P.S Brakuje tu jeszcze Jareda i film idealny:-)
"Jason X" był niesamowitym kiczem i gniotem, ale i tak wypadł lepiej niż "Jason idzie do piekła".
"Jasona X to wg mnie byl calkiem dobry i oryginalny" leżę i umieram ze śmiechu.Jak niektórzy niewiele potrzebują żeby zaspokoic ich filmowe doznania
dobrze rozumując ten tekst że Jason X jest całkiem dobry i ogryginalny to sądzę że Stefaniak oglądnął tylko Jasona X z wszystkich części Piątku Trzynastego i coś mi się wydaje że gustuje w takich kiczach
Do "stefaniak.a"
( remake piatku trzynastego 2 )
Że co !!!
To jest Remake pierwszej cześć.