PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=476220}

Piąty wymiar

Triangle
2009
6,4 28 tys. ocen
6,4 10 1 27831
5,3 7 krytyków
Piąty wymiar
powrót do forum filmu Piąty wymiar

7/10 - pisząc o filmie DNO potwierdzacie jacy jestescie inteligentni ,a moze obejrzyjcie jeszcze kilka razy ten film to pojmiecie o co chodzi,choc wątpie zeby "DNO" coś pojeło:) haahah

ocenił(a) film na 1
SAJMON23_2

Skoro taki z Ciebie wielki intelektualista to może najpierw uzasadnij czemu masz akurat takie zdanie, a nie od razu piszesz, że film jest świetny... "bo tak". Uwielbiam takie "konstruktywne" teksty.

ocenił(a) film na 7
pavl0v

wiekszosc nie rozumie filmu, twierdzi iz sceny powtarzające się na statku sa bezsensowne,a pokazują one iż główna aktorka jest w śpiączce i jest w trakcie śmierci klinicznej,sam miałem w rodzinie podobny przypadek mego wuja.

ocenił(a) film na 3
SAJMON23_2

Buhahaha LECZ SIĘ NA NOGI xD

ocenił(a) film na 10
Detoksynator

tak wczoraj go obejrzałem w 100% potwierdzam zdanie SAJMON23_2 film jest mocny!! i ten kto określa go DNEM nie rozumie z niego nic
chodź moje zdanie jest takie że główna aktorka umarła i tak wygląda właśnie piekło!

ocenił(a) film na 7
Detoksynator

haha smieszom mnie tego typu opinie-dno to masz we własnym mózgu pewnie jestes typem cos siedzi na kompie cale zycie i narzeka a mamusia robi ci herbatke i kanapeczki,ale tam !!!!!!!!!!!!!! przeciez ty sie znasz ty jestes kims hahaah

ocenił(a) film na 3
SAJMON23_2

Nie ja jestem tylko oprychem z filmwebu. cały dzień siedzę z herbatką od mamusi i odświeżam tą stronę co 15 sekund czekając aż odpiszesz ;)

ocenił(a) film na 1
SAJMON23_2

...bo na głowę już za późno :P Nic tylko pogratulować fantazji...

SAJMON23_2

Film jest bardzo dobry 7/10 Nie polecam go młodzieży i fanom transformersów ani osobom nie lubiącym filmów psychologicznych to tyle.

ocenił(a) film na 7
oxygen78

JA JESTEM FANEM TRANSFORMERSÓW . A FILM TEN PODOBAŁ MI SIE !!!! MOIM ZDANIEM SPEŁNIŁ ROLE JAKĄ POKŁADAŁ W NIM REŻYSER-NIEPOKÓJ. PONADTO JEST TO PETLA W CZASIE, CO MOŻE BYĆ PIEKŁEM.

ocenił(a) film na 3
adikacprzak

Także film polecamy fanom Transformersów,dla was będzie ok.Jak chcecie film psychologiczny to polecam np Pi,z resztą Piąty wymiar to podobno thriller.

ocenił(a) film na 6
oxygen78

Ja jestem fanem transformersów i film mi się nawet podobał.

ocenił(a) film na 7
SAJMON23_2

Film wywołał we mnie dziwne uczucie ;) mi się podobał 7/10

ocenił(a) film na 9
SAJMON23_2

Właśnie obejrzałem film i podobnie jak mój poprzednik, film wywołał we mnie dziwne uczucie ehh..., film jest dobry, daje dużo do myślenia, i nie rozumiem dla czego niektórzy mówią że to dno, może nie dorośli do rozumowania i sklepiania całego filmu, a mimo powtarzających się scen film mnie nie nudził i trzymał w napięciu ;)

ocenił(a) film na 8
Matixxx

bardzo przyjemny film, od dawna nie widzialem tak ciekawego filmu psychologicznego. ludzie ktorzy pisza ze to dno poprsotu sa zbyt ograniczeni zeby wyciagnac z tego filmu cokolwiek. podobne tytuly do zainteresowanych "Pi" "Adam zmartwychwstaly" moje ulubione