7/10 - pisząc o filmie DNO potwierdzacie jacy jestescie inteligentni ,a moze obejrzyjcie jeszcze kilka razy ten film to pojmiecie o co chodzi,choc wątpie zeby "DNO" coś pojeło:) haahah
Skoro taki z Ciebie wielki intelektualista to może najpierw uzasadnij czemu masz akurat takie zdanie, a nie od razu piszesz, że film jest świetny... "bo tak". Uwielbiam takie "konstruktywne" teksty.
wiekszosc nie rozumie filmu, twierdzi iz sceny powtarzające się na statku sa bezsensowne,a pokazują one iż główna aktorka jest w śpiączce i jest w trakcie śmierci klinicznej,sam miałem w rodzinie podobny przypadek mego wuja.
tak wczoraj go obejrzałem w 100% potwierdzam zdanie SAJMON23_2 film jest mocny!! i ten kto określa go DNEM nie rozumie z niego nic
chodź moje zdanie jest takie że główna aktorka umarła i tak wygląda właśnie piekło!
haha smieszom mnie tego typu opinie-dno to masz we własnym mózgu pewnie jestes typem cos siedzi na kompie cale zycie i narzeka a mamusia robi ci herbatke i kanapeczki,ale tam !!!!!!!!!!!!!! przeciez ty sie znasz ty jestes kims hahaah
Nie ja jestem tylko oprychem z filmwebu. cały dzień siedzę z herbatką od mamusi i odświeżam tą stronę co 15 sekund czekając aż odpiszesz ;)
Film jest bardzo dobry 7/10 Nie polecam go młodzieży i fanom transformersów ani osobom nie lubiącym filmów psychologicznych to tyle.
JA JESTEM FANEM TRANSFORMERSÓW . A FILM TEN PODOBAŁ MI SIE !!!! MOIM ZDANIEM SPEŁNIŁ ROLE JAKĄ POKŁADAŁ W NIM REŻYSER-NIEPOKÓJ. PONADTO JEST TO PETLA W CZASIE, CO MOŻE BYĆ PIEKŁEM.
Także film polecamy fanom Transformersów,dla was będzie ok.Jak chcecie film psychologiczny to polecam np Pi,z resztą Piąty wymiar to podobno thriller.
Właśnie obejrzałem film i podobnie jak mój poprzednik, film wywołał we mnie dziwne uczucie ehh..., film jest dobry, daje dużo do myślenia, i nie rozumiem dla czego niektórzy mówią że to dno, może nie dorośli do rozumowania i sklepiania całego filmu, a mimo powtarzających się scen film mnie nie nudził i trzymał w napięciu ;)