PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=655761}

Pięćdziesiąt twarzy Greya

Fifty Shades of Grey
2015
4,5 206 tys. ocen
4,5 10 1 205568
2,7 59 krytyków
Pięćdziesiąt twarzy Greya
powrót do forum filmu Pięćdziesiąt twarzy Greya

Jak można było wybrać tak bezpłciowego aktora do takiej roli? Co z tego że jest umięśniony, jak powinien mieć ''to coś'', a jest kompletnie bez wyrazu. Chociażby Gabriel Macht byłby lepszy...

ocenił(a) film na 5
sola255

nom w "The Fall" zagrał rewelacyjnie.
Po zwiastunach i licznych spotach, wydaje mi się, że bardzo dobrze pasuje do tej roli :)

agatka260492

Przecież ten aktor rewelacyjnie zagrał w ''The Fall'' seryjnego zabójcę!
Zresztą ja nie mogę uwierzyć, że całkiem niezły aktor będzie grać taką bezpłciową postać w ekranizacji tego ''dzieła'', przecież łatka Greya przywrze do niego i będzie kojarzony głównie z tą rolą. Oj, facet sobie krzywdę wyrządził...

agatka260492

A mi jednak wydaje się,że aktor jest idealnie dobrany,na mój gust ma to coś w sobie,nutkę tajemniczości i ten błysk w oku,nie wyobrażam sobie innego aktora w tej roli,moim zdaniem jest do tego stworzony ale to tylko moje wnioski:) są gusta i guściki,pozdrawiam gorąco:*

agatka260492

Mnie się on kojarzy z seryjnym mordercą z The Fall. Dobry dobór aktora. :P

ocenił(a) film na 3
agatka260492

podpisuję się rękami i nogami pod zdaniem autora tego wątku xd. Zarówno aktor, jak i aktorka wydają się trochę mało interesujący.

ocenił(a) film na 5
agatka260492

Jestem świeżo po seansie i mogę powiedzieć że bardzo mi się Dornan spodobał :) Także High Five do osób które mnie do niego przekonywały :D Za to Dakota okropna.... Sam film cóż... momentami spoko a czasem aż żenujący.. Scena ''jesteś dziewicą?'' jak z jakiegoś najtańszego harlekina :D