PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=655761}

Pięćdziesiąt twarzy Greya

Fifty Shades of Grey
2015
4,5 205 tys. ocen
4,5 10 1 205111
2,7 58 krytyków

Pięćdziesiąt twarzy Greya
powrót do forum filmu Pięćdziesiąt twarzy Greya

Chciałabym, żeby film wyglądał właśnie tak: http://www.youtube.com/watch?v=swSA_GiB0g0 ;)
Oby moje przypuszczenia się sprawdziły i żeby film był równie dobry jak książka.

andzia321

a ten zwiastun to pokazuje coś z filmu czy tj ktoś pisał zlepek różnych filmów w zwiastunie?

_aischa_

@_aischa_ To jest po prostu zlepek filmów... *(i teledysku 30 Seconds to Mars - Hurricane, zresztą widać tam Jareda Leto)
W końcu obsada do filmu jest jeszcze nie wybrana... ;) Ale wydaje mi sie, że Ci aktorzy dobrze pasują do głównych ról. ;)

MsBlackPearl

Kurcze..a już się napaliłam bo się nie poznałam na początku :-)....a super zrobione.

_aischa_

Właśnie obejrzałam teledysk...majstersztyk w obrazie i muzyce :-)...a.Jareda Leto nie znałam z wyglądu (wstyd) :-P Fajnie, że trafiłam na ten "trailer" bo w przeciwnym razie nie wiedziałabym o istnieniu takiej perełki.

_aischa_

Idealnie ujęte 'majstersztyk w obrazie i muzyce'! Moim zdaniem to jeden z lepszych teledysków jakie powstały. :)
PS. Mam nadzieję, że obejrzałaś teledysk w pełnej wersji. :)

andzia321

Mi też podoba się taka obsada...fajnie by było jak by film był w tym guście

andzia321

fajnie by bylo jakby zrobili ten film w 3 częsciach, wydaje mi sie ze jeden półtorej godzinny seans nie wystarczy żeby wszystko zobrazowac. Powinny być trzy częsci osobna dla każdej z książek. ahh juz sie nie moge doczekac filmu szkoda ze to nieoficjalny trajler bo pasuja aktorzy idealnie